Ambalaje carton şi plastic – 4 lucruri de reţinut!

Aveţi nevoie de ambalaje carton sau de plastic dacă vă ocupaţi de producerea şi/ sau distribuirea mărfurilor. 

Ambalajele joacă un rol crucial în promovarea şi comercializarea produselor. Reprezintă unul din aspectele importante de care ar trebui să se ţină cont chiar înainte de lansarea unui produs nou. Întotdeauna ar trebui să ştiţi ce ambalaj se potriveşte perfect produsului dumneavoastră, deoarece aambalajul este cel care poate antrena vânzarea sau din contră, poate reprezenta motivul principal pentru care un produs nou nu va prinde la public. 

Iată 4 lucruri importante pe care ar trebui să le cunoaşteţi despre ambalaje carton şi plastic

1. Orice produs are nevoie de un ambalaj. Aproape orice produs are nevoie de un ambalaj pentru că nu-l puteţi vinde aşa cu este. Să presupunem că vindeţi chipsuri din cartofi sau biscuiţi. În acest caz veţi avea nevoie de materiale de impachetat, adică ambalaje carton potrivite, pentru a le putea oferi potenţialilor clienţi. Pe de altă parte, atunci când produsele sunt transportate dintr-un loc în altul (de la furnizor la magazin, de la un sediu la altul, de la magazinul de desfacere la client), ambalajul devine o necesitate. 


2. Ambalajul ar trebui să vă protejeze bunurile şi să reprezinte cartea de vizită a brandului pe care îl promovaţi. Principalul scop al ambalajului este de a proteja produsul. Cu toate acestea, el poate fi un instrument puternic de marketing. Prin folosirea ambalajelor potrivite, vă puteţi promova afacerea în mod eficient. Dacă veţi acorda atenţie acestui aspect, rezultatele pozitive vor fi observate rapid. 


3. Tendinţele de ambalare pot inflenţa cererea de produse. Da, acest lucru este adevărat aproape întotdeauna. Mai multe studii recente efectuate în ţările din Vest au arătat că, în această perioada cumpărătorii preferă să cumpere produse care au ambalaj din hârtie. 


4. Alegeţi întotdeauna un furnizor de încredere pentru ambalaje carton şi plastic. Aceasta este o etapă importantă pentru afacerea dumneavoastră deoarece, pe termen lung, vă poate ajuta să economisiţi timp, bani şi energie. 

De ce să alegeţi PAFF Fabrica de ambalaje carton şi plastic?

PAFF este un producător şi furnizor de ambalaje carton şi plastic, care oferă mai multe soluţii sub un singur acoperiş. Acest lucru este eficient, comod şi practic pentru dumneavoastră. 

a) Veţi putea face o singură comandă pentru mai multe produse de ambalare (de exemplu: cutii, bandă adezivă, folii de ambalare, materiale de umplutură, saci, huse, pungi etc). 

b) Veţi beneficia automat de preţuri promoţionale (dacă veţi face o comandă mai mare la un singur furnizor, există şanse să primiţi un discount preferenţial).

c)  Puteţi beneficia de transport gratuit. Dacă sunteţi din Bucureşti şi faceţi o comandă minimă de 500 lei, produsele de ambalare vor fi livrate gratuit la sediul dumneavoastră. 

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la fabrica de ambalaje.

Un răspuns la „Ambalaje carton şi plastic – 4 lucruri de reţinut!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.