Ambalaje din carton şi plastic – cum reduceţi costurile?

Orice companie de succes are ca obiectiv major reducerea costurilor. În cazul în care firma dumneavoastră activează în domeniul producţiei şi căutaţi să minimizaţi cheltuielile, atunci ar trebui să luaţi în considerare modul de realizare a ambalajelor pentru produsele pe care le oferiţi pe piaţă. 


Ambalaje din carton şi plastic – sfaturi de reducere a costurilor

Iată 5 sfaturi utile pe care fabrica de ambalaje PAFF vi le oferă pentru a reducerea costurile de ambalare. 

1. Calculaţi costurile interne. EC ambalaje din carton şi plastic folosiţi în prezent. Cât vă costă acestea? Vă recomandăm să faceţi o evaluare a costurilor prezente ale ambalajelor interne. E important să luaţi în calcul toate costurile, inclusiv munca ce presupune asamblarea cutiilor, ambalarea produselor şi manipularea acestora. Încercaţi să identificaţi care sunt provocările şi problemele soluţiilor curente de ambalare. Ţineţi minte că timpul înseamnă bani. 


2. Calculaţi costurile cauzate de probleme şi deteriorări. În ce măsură produsele pe care le expediaţi ajung în stare perfectă la cumpărătorii finali? În cazul în care un produs ajunge spart, lovit sau defect la destinaţie, atunci vor exista automat nişte pierderi în sistem: cheltuielile de returnare, schimbarea componentelor defecte sau deteriorate ca să nu mai vorbim de faptul că vă alegeţi cu un client nemulţumit. Vă confruntaţi cu o rată mare de probleme şi daune din cauză că produsele nu ajung în stare bună la client? În acest caz, este eficient şi prudent să căutaţi metode şi soluţii de ambalare mai eficiente şi mai fiabile. Pe termen lung, veţi economi bani. Comunicaţi-ne ce astfel de probleme întâmpinaţi în livrarea produselor la distanţă şi vom şti ce produse şi materiale de protecţie să vă oferim. Sigur că în cazul în care daunele au loc din cauza neglijenţei curierilor care manevrează coletele, atunci aceştia vor fi responsabili – nu dumneavoastră. Sfat practic: când faceţi o reclamaţie la o firma de curierat pentru că un produs a ajuns deteriorat la destinaţie, ataşaţi poze cu produsul respectiv ambalat. Aceasta este o dovadă relevantă că pachetul a fost predat intact curierului. 


3. Ambalaje din carton şi plastic – noi provocări. Pentru reducerea costurilor cereţi producătorului de ambalaje să vă ajute în regândirea designului unui ambalaj. În final, produsul dumneavoastră va beneficia de un ambalaj mai eficient şi mai bun.

– Poate că produsele sunt mult prea împachetate atunci când sunt transportate pe distanţe mici.

– Poate că în acest moment există soluţii noi de ambalare disponibile, care nu existau atunci când aţi proiectat ambalajul original al produsului.

– Poate că aveţi nevoie de soluţii multi-pack deoarece expediaţi frecvent mai mult de un singur articol. 


4. Ambalaje din carton şi plastic de reutilizare şi reciclare. Ambalajul reciclabil poate avea un cost mai mic de producţie, pentru că necesită folosirea unor materiale noi. Prin urmare, prin alegerea unor ambalaje reciclabile veţi avea cheltuieli mai mici. În oferta noastră veţi găsi mai multe produse realizate din materiale reciclabile ( http://www.paff.ro/ambalaje-eco-din-hârtie-reciclată ) care au un impact pozitiv asupra cheltuielilor de achiziţie a ambalajelor, dar şi asupra mediului înconjurător. 


5. Preţuri versus Servicii. Când cumpăraţi ambalaje din carton şi plastic nu ar trebui să vă ghidaţi neapărat după cel mai mic preţ. Gândiţi-vă cât de importantă este calitatea ambalajelor. Un ambalaj bun, de calitate superioară va atrage încrederea clienţilor dumneavoastră. 


Cereţi acum o cotaţie de preţ pentru soluţii durabile şi eficiente de ambalare a produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.