Aparat de legat cu banda pp și bandă metalică

Dacă ați fost nevoit până acum să realizați anumite legături folosind bandă pp sau metalică, știți cu siguranță cât de important este să folosiți uneltele potrivite. Dacă lucrați cu un dispozitiv învechit sau care nu se potrivește deloc cu aplicația respectivă, compania dumneavoastră ar putea înregistra pierderi în productivitate și resurse.

Nu lăsați să se întâmple acest lucru! Este esențial să găsiți un dispozitiv bun care să vă ajute să realizați cele mai bune legături cu bandă metalică sau bandă pp. În cazul în care nu știți pentru ce tip de dispozitiv ar trebui să optați, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă recomandăm instrumentele potrivite care va pot ajuta în activitate.

În plus, puteți folosi acest mic ghid pentru a vă decide cu privire la alegerea celui mai bun aparat de legat cu banda metalică sau bandă pp. În primul rând trebuie să conștientizați că există diferențe importante între cele două tipuri de benzi și că fiecare din ele necesită un dispozitiv specific pentru balotat.

Aparat de legat cu banda metalică

Când folosiți bandă metalică din oțel există câteva lucruri foarte importante de care trebuie să țineți cont. Niciodată nu folosiți bandă metalică de calitate inferioară, deoarece acest lucru poate fi riscant pentru cei din echipa dumneavoastră. Calitatea este extrem de importantă!

Când vă uitați după dispozitive de balotat pentru bandă metalică, în cazul în care încă folosiți scule de mână vechi, este bine de știut că puteți trece la echipamente ceva mai performanțe. Pentru legare puteți folosi unelte de mână sau unelte pneumatice fără fir care sunt ceva scumpe. În primul caz poate fi vorba despre un întinzător sau un foarfece special. Strângeți banda cu dispozitivul de tensionare, sigilați-o cu o capsă și tăiați-o ușor cu un foarfece. Sună destul de simplu, dar dacă veți folosi unelte vechi, acest lucru poate fi destul de anevoios și chiar periculos. În general dispozitivele grele sunt mai dificil de manevrat. Cei care lucrează cu ele trebuie să fie destul de puternici și solizi, dar mai ales să știe cum să folosească instrumentele necesare pentru a evita accidentele.

Noi vă oferim aparat de legat cu banda metalică care vă poate ajută în activitatea de legare. Dispozitivul este simplu de folosit și permite legarea încărcăturilor într-un mod eficient.

Aparat de legat cu banda pp

Banda pp pare să fie mai versatilă comparativ cu cea metalică, motiv pentru care în ultimii ani s-a bucurat de o popularitate în creștere în mediile de producție. Este sigură și mai eficientă din punct de vedere a costurilor. Mulți specialiști o recomandă în detrimentul bandei metalice. Acest lucru este parțial corect! Banda pp este solidă și versatilă. Există apoi și câteva dispozitive interesante care fac ca procesul de balotare să fie mult mai ușor și mai sigur decât în cazul bandei metalice. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că în unele cazuri (mai ales acolo unde este vorba despre mărfuri agabaritice) banda metalică este mai eficientă decât banda pp.

Avem în ofertă și dispozitive de balotat pentru bandă pp – comandă aici. Acestea sunt mai ieftine comparativ cu dispozitivele de legat pentru bandă metalică și sunt disponibile în doua variante: pentru bandă pp cu dimensiunea de 13 mm, respectiv pentru 16 mm. Pentru o legare completă veți avea nevoie și de capse metalice.

Pentru soluții complete de legare și fixare (bandă, capse și aarat de legat cu banda) vă rugăm să accesați site-ul Fabricii de Ambalaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.