Banda personalizata adezivă – Sfaturi utile

Vă daţi seama cât de importantă poate fi utilizarea de banda personalizată pentru strategia dumneavoastră de marketing? 

Extrem de importantă. Şi vom demonstra acest lucru imediat. Pentru a vă promova brandul este nevoie că tot mai mulţi oameni să între în contact cu el. Brandul trebuie să fie vizibil pe toate produsele şi serviciile pe care le oferiţi clienţilor dumneavoastră. Trebuie să ocupe un loc important în mintea acestora. Când împachetaţi produsele şi expediaţi colete în fiecare zi, este extrem de eficient că brandul dumneavoastră să fie bine vizibil pe cutii şi pe banda de sigilare. De aceea aveţi nevoie de banda personalizata.

Bandă adezivă are un avantaj imens: se prinde şi se poate înlătura de pe cutie. Este un mod simplu de a vă marca pachetele şi cutiile de carton pe care le folosiţi zilnic. Nu e nevoie de prea multă planificare. Folosiţi logo-ul firmei, motto-ul sau culorile companiei. Tăiaţi o bucată de bandă adezivă şi lipiţi-o pe colet, la exterior. Va fi o modalitate rapidă şi extrem de eficientă de răspândire a mesajului dumneavoastră. 

Banda personalizata poate conţine logo-ul companiei?


Da. Iar acest lucru este foarte important. Unele companii aleg să imprime pe bandă adezivă culorile companiei, altele preferă să scrie un motto special, care le defineşte activitatea. Orice firma profesionistă se remarcă printr-un logo, gândit special pentru a se întipări rapid şi eficient în mintea cumpărătorilor. Toate companiile care acordă o atenţie deosebită brandingului comandă banda personalizata cu logo-ul firmei. 

Ce altceva se poate imprima pe o bandă adezivă?


În afară de logo, există şi alte mesaje sau simboluri ce pot apărea pe banda personalizata. Acestea pot face că expedierea produselor să se realizeze mai sigur şi mai eficient. Dacă vreţi să organizaţi pachetele în funcţie de conţinut sau de destinaţie, puteţi achiziţiona bandă imprimantă cu diverse detalii de identificare rapidă. De exemplu, dacă zilnic există o categorie de colete ce trebuie expediate urgent, folosiţi pentru acestea o bandă adezivă cu un mesaj sau o culoare specială. Aceste mesaje îi vor ghida rapid pe cei care manevrează coletele. Sortarea şi organizarea coletelor se va realiza într-un mod mai rapid şi mai intuitiv.

Aveţi bandă imprimată deja printată?


Da. Vindem frecvent bandă adezivă imprimată cu mesaje “Fragil” sau “Faţa asta în sus”. Dacă expediaţi frecvent colete la distanţă şi doriţi ca cei de la firma de curierat să manevreze cutiile cu grijă, folosiţi astfel de benzi adezive. Sunt practice şi comode. V-ar lua mai mult timp să scrieţi aceste mesaje pe fiecare colet, iar curierii pot să descifreze mai greu ceea ce este scris de mâna. 

Alte utilizări pentru banda personalizata


Bandă adezivă personalizată nu e utilă doar pentru sigilarea coletelor. Dacă aveţi un depozit mare, o astfel de bandă adezivă ar putea fi foarte eficientă. O puteţi folosi pentru a semnaliza un pericol sau o zona în care accesul este restricţionat în anumite perioade, pentru a înfăşură plicuri cu mici atenţii pe care le oferiţi angajaţilor la zile speciale. În plus, aţi putea înfăşura în bandă adezivă imprimată un cadou deosebit pentru o persoană dragă. Folosiţi-vă imaginaţia. 

Oricând aveţi nevoie de bandă adezivă personalizată ne puteţi contacta cu încredere la fabrica de ambalaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.