Banda scotch – tipuri şi întrebuinţări

Căutaţi banda scotch sau alt tip de bandă adezivă?

Credeţi că toate tipurile de bandă adezivă sunt la fel? Ei bine, nu. Este adevărat că există câteva variante foarte cunoscute şi folosite în industria împachetării produselor, însă există de asemenea şi câteva alternative mai puţin utilizate. 

Când expediaţi produse în cutii şi carton, este important ca acestea să fie bine protejate. Până la urmă, retururile şi reclamaţiile înseamnă dublarea volumului de muncă şi scăderea reputaţiei brandului pe care vă străduiţi să-l construiţi. Faceţi lucrurile foarte bine încă de la început, iar clienţii vor continua să aibă încredere în firma dumneavoastră, în produsele pe care le vindeţi şi cu siguranţă vor reveni cu plăcere. 

În acest articol vom face referire la câteva din cele mai cunoscute tipuri de bandă de ambalare, inclusiv bandă scotch. Consideraţi aceste informaţii drept repere pentru a stabili în ce măsură aveţi nevoie de benzi speciale de calitate, care să determine o creştere a eficienţei afacerii pe care o derulaţi. 


Banda scotch stabilă sau benzi de mascare care se pot îndepărta uşor?


Banda adezivă din polipropilenă este una din cele mai folosite benzi în ambalarea produselor. Se mai numeşte şi “scotch”. Datorită faptului că este o bandă adezivă rezistenţă şi durabilă, e ideală pentru ambalare în general, însă cel care va desface ambalajul sigilat cu o astfel de bandă va avea nevoie de un cutter sau o foarfecă. 

Banda din PVC oferă performanţe superioare. Dacă doriţi o bandă adezivă pentru etanşare perfectă, atunci banda din PVC este ceea ce căutaţi. În altă ordine de idei există şi benzi adezive ce oferă finisaje bune şi de calitate, dar care se pot rupe uşor cu mâna. Se aplică rapid şi aderă foarte bine la suprafeţele din carton. Nu trebuie confundate cu banda de mascare, care este la fel de uşor de îndepărtat şi de aplicat, însă nu este gândită pentru sigilarea coletelor ce urmează a fi expediate. 

Bandă adezivă pentru sigilare (cumandă aici) minimizează riscul deschiderilor accidentaele şi securizează mult mai bine un colet în sensul că acesta nu va putea fi deschis fără că dumneavoastră să vă daţi seama de acest lucru. Dacă este trasă şi desprinsă de pe cutie, banda de sigilare nu mai poate fi pusă înapoi în mod perfect. Veţi observa urme de desfacere. După aplicare, se desface mult mai greu decât o bandă adezivă normală. 

Bandă adezivă imprimată


La paff.ro vă oferim bandă adezivă personalizată, tipărită cu anumite mesaje de atenţionare sau de marketing. Aceasta reprezintă o soluţie rapidă de etichetare şi expediere a produselor. De câte ori nu sunteţi nevoit să scrieţi pe colet “FRAGIL” sau “FAŢA ASTA ÎN SUS”? O bandă adezivă imprimantă cu aceste mesaje vă poate scuti de pierderea timpului în mod ineficient. Dar ce spuneţi de o bandă adezivă cu numele firmei dumneavoastră înscris pe ea? Este un mod profesionist şi eficient de a vă face publicitate şi de a creşte vizibilitatea brandului pe care îl construiţi. 


Pentru bandă scotch şi alte accesorii de sigilare a cutiilor (dispozitive de aplicare a benzilor) ne puteţi contacta cu încredere la fabrică de ambalaje. Veţi găsi în  oferta noastră o gamă diversă de produse special concepute pentru sigilarea coletelor ce urmează a fi expediate sau depozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.