Coliere de plastic la școală – Super idei!

Da, vacanța s-a terminat și a început scoală! Și indiferent dacă stați în fața unei clase, dacă duceți copiii la școală sau chiar dacă sunteți destul de mari ca să mergeți singuri la ore sperăm că veți folosi coliere de plastic. Iată cum.

Coliere de plastic pentru părinți

– Folosiți coliere de plastic pentru repararea fermoarelor. Luați o cravată și treceți-o prin gaură. Trageți capătul, fixați-o, îndepărtați excesul și – uraaaaa -ați rezolvat problema. Aceasta este o soluție rapidă pentru hanorace, pantaloni, pulovere, rucsacuri, jachete, paltoane, ghiozdane și multe altele.

-Colierele de plastic sunt excelente pentru a ține la un loc creioanele și pixurile. Înfășurați toate ustensilele de scris în două legături cu colierele de plastic și asta este tot.

-Pentru fetițele care nu sunt pretențioase puteți folosi coliere de plastic pentru a lega părul în coadă, pentru împletituri sau alte stiluri.

-Mulți dintre noi și-ar dori să scape de șireturi. Împingeți un colier de plastic prin ochiurile verticale. Acest lucru funcționează foarte bine la adidași. Găsiți o culoare potrivită și cei mai mici copii vor fi încântați de soluție.

-Lucrul manual și atelierele de creativitate reprezintă activități nelipsire din programa școlară. Atunci când cei mici au astfel de proiecte, rezultatele pot fi infinite. Puteți folosi colierele pentru a crea brățări sau pentru a împleti coșuri.

Pentru profesori

-Puteți găsi zeci de modalități de a utiliza coliere de plastic aproape pentru orice, de la reparații rapide la proiecte de artă. Asigurați-vă că aveți la îndemână un set de 100 de coliere de plastic în diferite culori și dimensiuni, iar mai departe fiți pregătiți pentru orice. Dați frâu liber imaginației.

-Colierele de plastic pot fi utilizate în scopuri decorative, pentru agățat articole în clasă (de exemplu plante, jucării sau tablouri).

-Pentru a crea un mediu sigur pentru copii, utilizați coliere de plastic pentru a realiza mănunchiuri de cabluri sau fire care altfel ar sta pe podea, la vedere.

-Creați răftulețe prin legarea unor lăzi. Dacă dimensiunea camerei vă permite, puteți grupa aceste dulăpioare și sertărașe.

-Colierele de plastic reprezintă o modalitate rapidă de a atașa carduri cu steluțe de recunoaștere a meritelor academice la rucsacurile copiilor din clasele primare.

Pentru studenți și elevi de liceu

-Așa cum probabil ați aflat până acum, nu toată lumea dispune de wireless. La cămin ați putea avea nevoie de coliere de plastic pentru a organiza lucrurile și cablurile din spatele echipamentelor de calculator sau de la sistemul de boxe.

-Colierele de plastic sunt utilizate în toate tipurile de activități, inclusiv pentru curse cu trei picioare, în care doi câte doi stundetii sunt legați la brațe sau la picioare și trebuie să parcurgă o cursă în acest mod. Există o mulțime de alte jocuri unde colierele de plastic ar putea fi utilizate. Nu ratați asemenea experiențe.

-Folosiți coliere de plastic pentru fixarea legăturilor obiectelor pe care nu vreți să le pierdeți sau care nu vreți să vă fie sustrase.

 

Școala a început, dar nu e prea târziu. Comandați azi câteva coliere de plastic. Fabrica de Ambalaje (comandă aici ) vi le va livra în cel mai scurt timp posibil și veți putea începe să puneți în aplicare toate aceste idei menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.