Coltare carton – De ce să le folosim?

Coltare carton presat pentru paletizare
Coltare carton presat pentru paletizare

Firmele folosesc colţare carton pentru a proteja mai bine mărfurile transportate pe paleţi. Dumneavoastră folosiţi asfel de materiale pentru a oferi protecţie suplimentară produselor expediate? Dacă nu, probabil că v-aţi lovit deja de unele probleme în ceea ce priveşte starea produselor recepţionate la destinaţie. 

Fără o protecţie corespunzătoare a colţurilor paleţilor, produsele ambalate se pot deteriora destul de grav. În plus, dacă nu se folosesc colţare pentru protecţie suplimentară, există riscul apariţiei unor accidente grave în depozit. Mărfurile care stau pe paleţi au nevoie de susţinere având în vedere că sunt stivuite unele peste altele. 

Şi totuşi, cum ştiţi ce materiale să comandaţi pentru a proteja mai bine marginile paleţilor? Mărimea, forma şi greutatea bunurilor pe care le depozitaţi sau urmează să fie transportate reprezintă factori determinanţi atunti când selectaţi soluţii adecvate de protecţie a colţurilor.

Colţarele reprezintă o alegere perfectă dacă pe paleţi există cutii clasice de formă dreptunghiulară. Pentru cutiile cu forme atipice este nevoie de alte tipuri de protecţie suplimentară a marginilor. 

Colţare carton pentru stabilitatea şi siguranţa mărfurilor

 

În cazul în care folosiţi în mod frecvent sistemul de aşezare a paleţilor pe rafturi este indicat să folosiţi protectori de paleţi. Colţarele asigură stabilitate şi siguranţă mărfurilor la transport. Paletul reprezintă doar o suprafaţă structurată ce se manipulează uşor şi vă permite să utilizaţi eficient spaţiul din depozit. Dar colţarele vor ţine produsele şi cutiile mai bine legate, astfel încât veţi putea evita orice deteriorări accidentale. Dacă doriţi să achiziţionaţi colţare pentru a oferi protecţie maximă mărfurilor depozitate pe paleţi, accesaţi oferta paff.ro. Punem la dispoziţia clienţilor noştri colţare din carton presat, uşor de folosit şi foarte practice. Sunt disponibile în mărimi de 35 x 35 x 1200 mm (deci 1.2 m lungime) şi 35 x 35 x 800 mm (adică 0.8 m lungime) însă le puteţi ajusta pe înălţime astfel încât să se potrivească perfect cu înălţimea paleţilor dumneavoastră. 

În afară de colţarele de carton, avem în ofertă şi colţare din plastic utile în prinderea cutiilor pe paleţi. Acestea sunt disponibile la vânzare în seturi de câte 4000 de bucăţi şi măsoară 35 x 35 mm. La exterior colţarele din plastic dispun de un sistem special prin care ghidează banda de ambalare pentru ca această să fie bine fixată şi să nu alunece.  

Când cumpăraţi colţare nu faceţi comparaţii doar în funcţie de preţ. Calitatea este un factor pe care nu trebuie să-l neglijaţi pentru că nu toate colţarele sunt la fel de rezistente. 

Puteţi să minimizaţi cu adevărat riscul de accidente şi deteriorare a mărfurilor la depozitare şi transport dacă alegeţi colţare carton de calitate pentru a proteja marginile paleţilor. Sperăm că acum aţi înţeles de ce este esenţial să utilizaţi colţare când ambalaţi paletii ce urmează a fi depozitaţi sau transportaţi. 

PAFF este unul din cei mai mari producători de ambalaje de pe piată din România. La noi puteţi găsi numeroase soluţii de ambalare de calitate superioară la preţuri rezonabile. De la cutii simple sau personalizate, până la benzi de legat şi folie cu bule de aer – totul la un click distanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.