Cutii carton personalizate – în atenția consumatorilor

Azi ambalajul reprezintă mai mult decât o cutie sau un înveliș pentru produsele pe care le conține. El reprezintă de asemenea unul din cele mai eficiente instrumente de vânzare a produsului. Cutiile personalizate imprimante, cum ar fi cutiile din carton ondulat reprezintă o soluție simplă, dar incredibil de eficientă pentru ambalare. O soluție care permite companiilor mici, mijlocii și mari să-și prezinte produsele într-un recipient versatil, ușor de ilustrat și de înfățișat (pentru o sumedenie de opțiuni de design).

Ambalajul îndeplinește mai multe funcții. El păstrează produsele în condiții de siguranță și securitate pe timpul tranzitului sau pe rafturile magazinelor. Captează atenția consumatorilor, ajutând produsele să iasă în evidență. Oferă instrucțiuni și informații importante despre conținutul produsului. Nu în ultimul rând ajută companiile să-și construiască brandul.

Cutii carton personalizate – beneficii

Cartonul ondulat are o serie de avantaje pentru companiile care au nevoie de cutii personalizate imprimate în dorința de a-și comercializa cât mai eficient produsele. În primul rând, acestea sunt o soluție bună pentru mediul înconjurător. Marea majoritate a cartonului utilizat pentru fabricarea cutiilor pliate este realizat din materiale reciclate. De asemenea, producătorii de carton ondulat reciclează frecvent resturi rezultate în urma procesului de fabricație.

Conform unui studiu recent se arată că 55% dintre consumatorii online la nivel mondial sunt dispuși să achiziționeze produse de la companiile care s-au angajat să acorde o atenție deosebită protecției mediului înconjurător. Pe măsură ce consumatorii devin din ce în ce mai preocupați de problemele de mediu, folosirea ambalajelor durabile poate ajuta la generarea unei imagini pozitive a companiei dumneavoastră.

Un alt beneficiu important al utilizării de cutii carton personalizate este faptul că acestea sunt simplu de ilustrat; culoarea se aplică ușor pe ele și sunt versatile din punct de vedere al graficii. Anumite medii de ambalare sunt mai puțin favorabile pentru grafică și culoare, ceea ce înseamnă opțiuni de proiectare limitate și o calitate vizuală scăzută. În cazul cutiilor din carton ondulat, designerii pot folosi o gamă largă de culori și modele de imprimare. Acest lucru face că ambalajul să fie mult mai atractiv pentru consumatori.

Designerii se pot juca ușor cu aceste cutii carton personalizate, deoarece ele sunt flexibile, permisive. Cutiile pot avea forme și mărimi diferite, elemente atractive cum ar fi ferestre transparente incorporate în design. În plus, proiectanții pot alege tipul de carton care va răspunde cel mai bine nevoilor practice (de exemplu rezistența la umiditate).

Cutiile din carton ondulat permit o bună depozitare pentru produsele dumneavoastră, deoarece sunt rezistente și mențin produsele în mod corespunzător.

Cutii carton personalizate de la Paff

Pentru companiile care sunt în căutarea unei firme de creație și producție pentru cutii personalizate de calitate pentru produsele pe care le comercializează, Fabrica de Ambalaje Paff oferă soluții individulizate concentrate pe esența produselor. Noi putem ghida clientul prin toate aspectele de creare a ambalajului, începând cu faza de proiectare și până la cea de fabricație. Apelând la noi puteți fi sigur de integritatea și calitatea soluțiilor dorite pe tot parcursul de fabricare a ambalajului.

Clienții Paff, care includ firme aflate la început de drum, precum și branduri consacrate, reprezintă o dovadă solidă a capacității companiei noastre de a răspunde nevoilor individuale a unei clientele diverse în ceea ce privește crearea unui ambalaj eficient, extrem de atractiv. Contactați-ne aici pentru consultanță și aflați acum ce putem face pentru dumneavoastră! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.