5 sfaturi de achiziție ambalaje de la fabrica de cutii

Fabrica de cutii vă oferă noi soluții de împachetare capabile de a vă eficientiza activitatea și de a vă îmbunătăți imaginea în fața clienților și a colaboratorilor dumneavoastră. Credeți că acesta ar fi un moment oportun pentru a schimba unele lucruri în ceea ce privește materialele și soluțiile de împachetare pe care le utilizați in prezent?

 

Fabrica de cutii vă sfătuiește

Iată 5 lucruri pe care fabrica de cutii vi le recomandă înainte de a plasa următoarea comandă de ambalaje.

  1. Funcționalitate. Un lucru este cert: în primul rând produsele dumneavoastră trebuie să fie foarte bine protejate în timpul transportului. Dacă ambalajul nu se potrivește cu produsul, riscați ca acesta să ajungă defect, deteriorat sau spart la client. Folosiți întotdeauna cutii de calitate, de preferat achiziționate direct de la producător. La paff.ro producem cutii și alte tipuri de ambalaje încă din 1993. Suntem deosebit de atenți la calitate și oferim cele mai bune soluții de împachetare. Experiența acumulată de-a lungul timpului reprezintă un factor puternic ce ne permite să fim exigenți cu produsele pe care le creăm. Vă putem pune la dispoziție un articol “demo”, de probă, pentru ca dumneavoastră să aveți garanția că ulterior veți comanda cutii și alte soluții de împachetare de calitate superioară. Puteți testa o astfel de cutie ca să vedeți cum s-ar încadra în ea produsul pe care îl vindeți. Așezați produsul în interior, ridicați și rotiți cutia câteva momente, după care deschideți-o și verificați starea produsului. Produsul a fost bine protejat de ambalaj? Totuși în ceea ce privește soluțiile cum sunt bandă de legat și bandă adeziva, lucrul acesta poate fi mai dificil de testat. În acest caz, fabrica de cutii vă recomandă să contactați un reprezentant specialist al magazinului on-line paff.ro pentru a afla detalii suplimentare legate de funcționalitatea acestor produse.
  2. Reducerea costurilor. Există mai multe moduri prin care utilizarea unor soluții noi de ambalare vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung. Prețul de achiziție ar putea fi mai mic, ați putea avea nevoie de o cantitate mai mică de ambalaje pentru a împacheta aceeași cantitate de produse sau ar putea fi nevoie de mai puțină forță de muncă implicată în procesul de împachetare. Ar trebui să luați în considerare toate aceste posibilități înainte de a comanda noi soluții de împachetare (cutii, benzi de legat, pungi ziplock etc).
  3. Inovarea. Dacă soluțiile de împachetare pe care le folosiți în prezent sunt relativ eficiente, nu înseamnă că trebuie să ignorați alte soluții inovatoare ce pot apărea în domeniul ambalajelor. Zilnic industria ambalajelor se află într-un flux constant, mereu apar materiale, scule, mașini noi sau se aduc îmbunătățiri celor existente. În această situație distribuitorul de ambalaje poate fi în măsură să vă ofere soluții la îndemână. Acceptați provocarea de a cunoaște și de a testa noi metode și tehnici de ambalare, deoarece este posibil ca afacerea dumneavoastră să aibă de câștigat din acest lucru.
  4. Instrumente și echipamente de lucru. Ambalajele sunt diferite și fiecare tip implică la un moment dat necesitatea utilizării unui anumit instrument sau echipament. Fiți receptiv la aceste lucruri, deoarece prezența unor astfel de mașini se poate dovedi extrem de benefică pentru creșterea eficienței și productivității activității pe care o desfășurați.
  5. Reciclarea. Fie că vă adresați clienților persoane fizice sau companiilor, oricine va recepționa produsele pe care le expediați se așteaptă să poată recicla cel puțin o parte din ambalajul în care produsele a fost împachetate. Faptul că vă preocupați de aspectul ecologic, nu reprezintă un avantaj doar pentru Lumea în care trăim, dar și pentru afacerea dumneavoastră! Prin urmare, atunci când vă îndreptați atenția către noi soluții de împachetare, este indicat să aveți în vedere și factorul ecologic.

 

Nu știți ce produse noi de împachetare ar spori eficiența afacerii pe care o desfășurați? Fabrica de cutii PAFF rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru sfaturi și detalii suplimentare legate de cele mai bune produse și soluții de împachetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.