6 lucruri despre care nu știați că pot fi ambalate în folie stretch 

Arătați-mi o persoană modernă care nu interacționează azi cu o cutie sau un ambalaj? Aproape că nu găsim. Iată cât de prezentă este această chestiune în viața tuturor, dar mai ales în viața și activitatea companiilor din domenii ca producție, depozitare, distribuție.

Suntem mereu pe drum și ne grăbim să ajungem la destinație. Și transportăm cu noi multe bunuri personale. Și cu toate acestea ne confruntăm cu unele probleme în ceea ce privește ambalarea și transportul lucrurilor în mod confortabil. Din fericire, datorită unor soluții cum sunt foliile stretch, problemele noastre legate de ambalare sunt ca și rezolvate. Putem depozita și trimite mărfurile în locuri diferite mult mai ușor.

Folie stretch

Înainte de toate trebuie să înțelegem ce este folia stretch. Ea se referă la o folie de plastic transparentă fabricată dintr-un polimer cu densitate lineară mică. Este disponibilă sub formă de role, ceea ce o face să fie ușor de utilizat și desfăcut. Cu toate că există sute de articole care sunt ambalate în folie stretch, nu suntem pe deplin conștienți că există multe alte lucruri care se pot înfășură în această folie. De aceea, haideți să ne uităm împreună peste o serie de obiecte pe care le putem ambala în folie stretch.

  1. Băuturi la cutie. Ați văzut în supermarketuri stivele de băuturi la cutie înfășurate împreună pe paleți? Aceste foi de plastic nu sunt nimic altceva decât folie stretch care se întinde.
  2. Paleți și cutii. Dacă faceți des comenzi online probabil că știți deja acest lucru. Cutiile maro din carton sunt de multe ori înfășurate în folii transparente pentru a proteja mai bine produsele care trebuie să ajungă la clienți.
  3. Tambur de sârmă. Firele sau cablurile care sunt fabricate în scopuri electrice sunt de multe ori înfășurate în folie stretch pentru unitizarea sarcinii și menținerea firelor legate între ele.
  4. Produse lichide. Produsele comerciale lichide, cum sunt vopselurile, solvenții și chiar lichidele comestibile pentru consum, cum ar fi băuturile răcoritoare, sunt depozitate în ambalaje durabile. Aceste recipiente sunt apoi înfășurate în folie stretch.
  5. Lemnul. De multe ori lemnele de foc sunt înfășurate în folii stretch. Deoarece lemnul trebuie să rămâna în stare bună, folia stretch ventilată împiedică formarea excesului de umezeală.
  6. Produse medicale. Sigur că produsele medicale trebuie să-și păstreze forma nemodificată sterilă după ce sunt fabricate. De aceea, produsele medicale cum sunt flacoanele, seringile, picurătoarele, tabletele și capsulele sunt adesea păstrate în folii stretch de protecție.

Pentru achiziție folie stretch alegeți Fabrica de Ambalaje Paff.ro care pune la dispoziția dumneavoastră folie extensibilă pentru paletizat, transparentă sau neagră. Cu o grosime de 23 microni și un diametru interior de 50 mm, foliie pe care le comercializam sunt disponibile în pachete de câte 6 role. Pentru eficientizarea activității de înfășurare în folii stretch recomandăm folosirea unui dispenser manual 

Dumneavoastră ce produse doriți să ambalați în folie stretch?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.