Folii stretch – 5 beneficii majore 

Căutați o modalitate mai eficientă de a infolia și a proteja mărfurile pe care le comercializați?  
Vreți să economisiți timp și bani? 

Citiți acest articol pentru a afla detalii despre o soluție eficientă, accesibilă și versatilă.  
 
Împachetarea produselor în folii stretch reprezintă una din cele mai simple și sigure tehnici de a le proteja pe acestea în timpul depozitării sau a transportului. Aplicarea foliei stretch se poate face manual, cu ajutorul unui dispozitiv la preț accesibil sau prin folosirea unor mașini speciale de înfoliere. Spuneam că folia stretch este deosebit de versatilă deoarece o găsim în diverse forme, culori, lățimi și grosimi. Asta înseamnă că se poate folosi într-o multitudine de situații și pentru articole diverse (mici sau mari, înguste, înalte sau cu forme ciudate).  
  
 

De ce se merită să folosiți folii stretch?


 Iată mai jos câteva din cele mai importante repere care ar trebui să vă convingă de faptul că folia stretch se poate potrivi excelent nevoilor și cerințelor dumneavoastră de ambalare și protejare a produselor.  
  

  1. Produsele sunt mai bine protejate. Înveliți mărfurile în folii stretch pentru ca acestea să fie mai bine protejate de factorii dăunători din mediul ambiant: praf, mizerie, umiditate. În acest mod, produsele vor rămâne curate, uscate și în același timp vizibile (pentru că folia poate fi transparentă). În plus, există un tip special de folie stretch care se folosește pentru protejarea produselor depozitate afară împotriva ultravioletelor. 
  2. Minimizarea riscurilor de deteriorare. Stabilitate mai mare a încărcăturilor. Dacă veți înfășura produsele în folii stretch, acestea vor fi mult mai bine protejate în timpul transportului pe distanțe lungi sau chiar în timpul manevrării paletilor în depozit. Paletii care nu sunt înfoliați riscă să se clatine și să se răstoarne atunci când sunt mutați cu un stivuitor. Produsele se pot deteriora, iar lucrătorii se pot accidenta. De aceea, este extrem de important să folosiți materiale eficiente de ambalare (ca folii stretch). 
  3. Eficiență în verificarea stocurilor. Înfoliați împreună mai multe articole similare în așa fel încât să le puteți inventaria rapid și simplu. Când produsele sunt dispersate este mult mai dificil și ineficient să calculați stocurile. Folia stretch transparentă vă permite să vedeți rapid ce produse există pe un anumit palet. În plus, puteți folosi un sistem de coduri de bare, iar cititorul va putea scana codurile de pe cutii, prin folia transparentă. Acest lucru este cu adevărat eficient. Nu trebuie să desfaceți paletul, cutiile și să le verificați pe toate.  
  4. Reducerea sustragerilor ilicite. Deoarece produsele sunt înfoliate într-o încărcătură unitară, acestea nu vor putea fi furate cu ușurință, deoarece pentru a lua un produs din tot pachetul, prima dată trebuie desfăcută folia.  
  5. Folia stretch este reciclabilă. Majoritatea foliilor extensibile sunt 100% reciclabile, iar dacă sunt păstrate bine, se pot folosi de mai multe ori.  

  
E uimitor cum o simplă rolă de folie stretch poate face o asemenea diferență. 
  
Dacă doriți să achiziționați folii stretch negre sau transparente vă rugăm să ne vizitați magazinul online aici.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.