Pistol pentru lipit cu adeziv cald Hot-Melt

“Nu ați cumpărat încă acest dispozitiv cu adeziv? E cel mai bun produs pe care l-am avut vreodată!”

Așa sună o recomandare venită din partea unui cumpărător existent. Și nu este deloc o exagerare.

 

Pistolul de lipit cu adeziv cald Hot Melt reprezintă un dispozitiv revoluționar pe care îl vindem de câțiva ani buni iar feedback-ul primit din partea clienților, colaboratorilor și clienților noștri este în continuare extrem de satisfăcător. Ca să fim sinceri, credem că acest lucru se datorează faptului că pistolul Hot Melt reușește să simplifice enorm munca depusă de utilizatori în cadrul diverselor proiecte derulate.

Pistolul de lipit cu adeziv cald Hot Melt a reușit să-i enegizeze și pe distribuitorii noștri care oferă acest produs la rândul lor utilizatorilor finali. Hot Melt este un deschizător de drumuri pentru alte produse oferite profesioniștilor.

 

Dar ce este mai exact dispozitivul cu adeziv cald Hot Melt?

 

Cel mai usor spus avem de a face cu un lipici stick sau un pistol de lipit. Dar atenție: în niciun caz nu-l putem compara cu un simplu lipici pe care îl folosea bunica în casă pentru diverse lucruri.

Adevărul este că Hot Melt reprezinta un adeziv foarte puternic, care presupune folosirea unor batoane adezive foarte practice în utilizare. Este de asemenea și un dispozitiv industrial conceput pentru sarcini mari, putând fi folosit chiar și o zi întreagă. Clientul nostru final este un profesionist, iar acest lucru se poate observa și în designul produselor.

Pistolul cu adeziv Hot Melt este puternic, rapid și lipește aproape orice. Chiar și materiale mai speciale cum ar fi metal, plastic, ceramică și chiar sticlă. Adezivul se usucă în doar 5 minute sau chiar mai puțin. Prin urmare, reprezintă un înlocuitor excelent pentru un adeziv cu uscare lentă. Există o mulțime de aplicații și proiecte unde este nevoie de uscare rapidă a adezivului iar Hot Melt este ideal pentru asemenea situații. Pentru utilizator acest lucru înseamnă că va putea să-și termine treaba în câteva minute în loc să aștepte o zi întreagă pentru ca adezivul să se întărească și să se usuce.

Noi suntem încântați de acest dispozitiv deoarece el permite clienților noștri să economisească timp și bani, să-și finalizeze proiectele mult mai ușor și mai rapid. Pistolul se poate folosi în foarte multe situații, însă având în vedere că domeniul nostru de activitate este reprezentat în principal de comercializarea cartonuluim recomandăm acest produs în primul rând pentru clienții care au nevoie de un adeziv bun pentru lipirea cartonului. Cu toate acestea, veți regăsi în oferta noastră și consumabile tip batoane adezive pentru lipirea plasticului sau alte materiale universale.

Conform celor mai recente păreri Hot Melt reprezintă un adeziv excelent care se poate folosi și pentru aplicații legate de pardoseli, rame, ornamente, proiecte de remodelare și alte lucrări de asamblare industrială.

Ați vrea să folosiți pistolul Hot Melt pentru lipit adeziv într-unul din proiectele pe care le derulați sau poate pentru un anumit material? Întrebați-ne despre acest lucru și vom fi încântați să vă putem ajuta!

Vreți să cumpărați acest pistol de lipit? Vizitați acum magazinul nostru virtual și puteți plasa comanda direct on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.