Protectia mediului inconjurator și cutiile personalizate

Se întâmplă deseori să găsiți o cutie de dimensiuni potrivite în care să expediați un produs către un client? Dacă folosiți o cutie prea mare va trebui să o căptușiți cu mai multe materiale de umplutură (folie cu bule de aer, fulgi peanuts, hârtie tocată etc). Dacă din contra cutia este prea mică va fi dificil să protejați bine produsul înfășurându-l în folie. În aceste situații ar trebui să luați în considerare folosirea unor cutii personalizate. Acum este mai simplu decât ați putea crede.

Fie că reprezentați o firmă mică sau o companie care expediază frecvent colete clienților din toată țara, cutiile personalizate – comandă aici – pot contribui la asigurarea unei protecții sporite a articolelor expediate. Veți economisi bani și veți ajuta la protectia mediului inconjurător. De la tăierea matrițelor până la imprimarea personalizată, au loc mai multe procese de personalizare a cutiilor de transport.

Tăierea matrițelor personalizate

Implică bucăți de carton, hârtie sau alte materiale care sunt tăiate într-o formă sau design special, cu o matriță din oțel ascuțit (o placă de imprimare în relief). Matrițele sunt folosite în producția etichetelor, piese promoționale, cutii pliante etc.

Imprimare personalizată și protectia mediului inconjurator

Procesul de imprimare personalizată este similar cu procesul de tăiere a matrițelor, cu excepția faptului că plăcile sunt imprimante în culori specifice. Cutiile personalizate imprimate au avantajul unui aspect mai profesionist și sunt mai atractive pentru client. Cutiile pot fi imprimate la exterior cu imagini și texte interesante sau de atenționare.

Protectia mediului inconjurator – prin cutii personalizate pentru expedierea produselor

Cutiile personalizate imprimate au o formă specifică și un design anume în funcție de cerințele celui care plasează comanda. De exemplu, o cutie imprimantă personalizată pentru un laptop poate avea un exterior atractiv care să scoată în evidența caracteristicile fizice ale produsului. În interiorul cutiei, laptopul se va potrivi perfect și va fi bine fixat ca să nu alunece și să se deplaseze în timpul transportului. Puteți comanda o cutie personalizată pentru un laptop ținând cont de accesoriile pe care le veți împacheta alături de acesta (alimentator, manual etc). Ca să recapitulăm, cutiile personalizate pentru transport = siguranță și economii pentru că oferă o dimensionare perfectă care:

  • asigură o dublă protecție. Minimizează și chiar elimină daunele.
  • necesită mai puține materiale de umplutură-care implicit înseamna o greutate mai mică a pachetului și costuri reduse la transport
  • reduce greutatea pachetului-ceea ce înseamnă costuri de transport mai mici.

Cum pot cutiile personalizate să ajute la protecția mediului inconjurător?

  • Mai puțin material este necesar pentru a cre cutiile personalizate, ceea ce reduce consumul în exces, precum și deșeurile.
  • În general cutiile personalizate sunt mai compacte comparativ cu alte cutii non-personalizate. Astfel se economisește greutatea și spațiul la transport. Acest lucru determină un consum redus de combustibil, ceea e duce la protectia mediului inconjurator și asigurarea unui aer mai curat.
  • Cutiile de transport personalizate sunt proiectate pentru un conținut specific. Sunt durabile și pot fi refolosite (reciclate) în casă pentru a impachete alte produse similare sau de altă natură.

Dacă vă gândiți la personalizarea cutiilor pentru transport vă rugăm să contactați departamentul de marketing al Fabricii de Ambalaje PAFF și veți primi sprijinul necesar pentru a stabili un design dinamic și atractiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.