Pungi hartie pentru legume și fructe

Toamna este cel mai bogat anotimp, motiv pentru care ne-am propus să discutăm în cele ce urmează despre cum și de ce ar trebui să ambalăm fructele și legumele în pungi hartie.

Unul din cele mai vizitate raioane din magazine este cel dedicate legumelor și fructelor. Fie că aleg să cumpere legume și fructe de la piață sau din supermarketuri, oamenii sunt atenți la ce pun în sacoșă sau în coș. Chiar dacă azi majoritatea fructelor și legumelor se vând în supermarketuri, încă există magazine speciale tip băcănie, ticsite cu lădițe și cutii mari ce reprezintă o încantare pentru ochi. Puteți vedea toate culorile și formele. Unele încă sunt pline de puțin pământ, dar sunt sănătoase și bogate în nutrienți. Au forme regulate perfecte sau sunt diforme, sunt roșii, galbene, verzi sau portocalii. Toate par proaspete și suculente sub luminile strălucitoare.

Pungi hartie – Bucuria de a cheltui mai puțin

Cu toate că în cele mai multe supermarketuri și băcanii se folosesc pungi de plastic frumos imprimate cu logo-uri și mărci, există ceva special în utilizarea pungilor de hârtie pentru ambalarea fructelor și legumelor proaspete. Un motiv pentru care acestea ar trebui folosite mai mult este faptul că sunt foarte ieftine, ceea ce reprezintă o prioritate pentru multe magazine. Astfel administratorii de magazine pot comanda pungi hartie maro în cantități mari de 1000 sau 10 000 de bucăți la prețuri foarte convenabile.

Pungile de hârtie sunt de asemenea o alternativă mai bună pentru mediul înconjurător comparativ cu materialele plastice, care sunt mai puțin ecologice în ceea ce privește procesul de fabricație și de reciclare. Având în vedere că pungile de hârtie sunt biodegradabile, acestea ar trebui să fie utilizate mai des decât pungile de plastic care ajung la gropile de gunoi și care poluează mediul înconjurător timp de mai multe decenii.

Chiar dacă pungile de hârtie implică plantarea și tăierea copacilor, lucru care este regretabil din punct de vedere al mediului incojurator, mulți producători de hârtie au grijă să se implice în plantări durabile, ceea ce oferă o atenție deosebită față de metodele de producție responsabile. Producția responsabilă și replantarea strategică înseamnă că multe din dezavantajele inevitabile de mediu pot fi compensate. Grija deosebită pentru mediul înconjurător se vede și în comercializarea și folosirea pungilor de hârtie recilată, care se regăsesc din ce în ce mai mult în oferta comercianților cu amănuntul ce doresc să-și exprime interesul pentru protecția mediului.

Pungi hartie – să le imprimăm sau nu?

Aspectul simplu al pungilor de hârtie maro îi descurajează de multe ori pe administratorii și marketerii magazinelor de fructe și legume. În cazul în care aceștia sunt interesați de reducerea costurilor și vor să ofere soluții de bază ieftine, legumicultorii ar putea ignora în totalitate problemele de stil și design. Cu toate acestea, în cazul în care estetica devine o problemă de interes și în cazul în care aspectul de hârtie maro este considerat prea simplu, pungile de hârtie se pot imprima ușor pe una sau pe ambele fețe (de exemplu cu un logo). Evident că acest lucru implică un cost suplimentar, dar până la urmă magazinul este cel care își stabilește propria strategie de cost și marketing.

Folosirea pungilor de hârtie maro neimprimate nu înseamnă neparat un dezavantaj din punct de vedere al designului. Aspectul natural nu este doar mai puțin costisitor, dar este considerat atractiv, ca și o declarație minimală. În plus, reprezintă un indiciu pentru client a faptului că acea pungă are un conținut natural și respectă mediul înconjurător. Prin urmare, nu vă grăbiți să judecăți aspru pungile de hârtie maro. De multe ori se întâmplă chiar reversul-pungile de hârtie cu look natural sunt mai curate și mai atractive decât alternativele mai sofisticate și mai complexe.

 Pentru comenzi pungi hârtie vă rugăm să ne contactați telefonic la numerele 072.169.7233  ·  074.466.7233  ·  077.033.7233

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.