Reciclarea: la vremuri noi, obiceiuri noi

Dacă sunteți în căutarea unei dorințe pe care să v-o puneți cu ocazia Anului Nou, vă îndemnăm să vă alăturați provocării noastre de a recicla mai mult decât ați făcut-o până acum! Fie că vă gândiți cum să refolosiți cutiile de transport sau că folosiți ambalaje personalizate pentru produse, niciodată nu a fost mai ușor să determinați un impact pozitiv la care să participe întreaga familie. Prin urmare, dacă doriți să realizați ceva creativ folosind cutiile de carton vechi rămase din dimineață zilei de Crăciun când ați despachetat cadourile sau vă întrebați cum puteți să reciclați eventual ambalajele personalizate, vă oferim în continuare câteva idei.

Reciclarea pentru persoane fizice și firme

Dacă sunteți comerciant cu amănuntul, ce ar fi să oferiți o reducere de 5-10% pentru clienții care aduc înapoi ambalajele sau cutiile personalizate vechi? Le puteți folosi chiar dumneavoastră sau le puteți duce la un centru de reciclare împreună cu angajații dumneavoastră. Procesul este fascinant. În acest mod vă ajutați clienții, le arătați că desfășurați o afacere ecologică interesată să recicleze și să protejeze mediul înconjurător. Este o mare bilă albă pentru imaginea firmei dumneavoastră.

Dacă sunteți un client care a primit un cadou într-un ambalaj, ce ar fi să-l întoarceți pe partea cealaltă și să-l transformați în ceva nou? Sau să-l acoperiți cu un material textil, cu o hârtie autocolantă specială și să-l transformați într-o cutie de bijuterii. Având în vedere că majoritatea cutiilor personalizate sunt de cea mai bună calitate, acestea sunt mult mai rezistente decât ați crede. În plus, pot ține obiecte grele.

Reciclarea prin (re)creare

Chiar dacă singurul dumneavoastră talent este să țineți în mână un pistol de lipit cu adeziv cald, există în continuare o mulțime de modalități prin care puteți transforma cutiile vechi în lucruri noi. Dacă aveți copiii mici posibilitățile sunt practic nelimitate. Și ce este interesant este faptul că îi învățați încă de la această vârstă fragedă să fie responsabili față de mediul înconjurător. Folosind cutii de carton puteți construi forturi, castele, căsuțe, puțeți face ornamente sau roboți. Una din cele mai populare tehnici de reciclare care funcționează atât pentru copii cât și pentru adulți este să tăiați bucăți de carton cu numele celui sărbătorit și să creați bannere pe care să le atârnați atunci când organizați o petrecere de ziua cuiva. Le puteți vopsi, acoperi cu materiale textile sau le puteți adauga sclipici. Posibilitățile sunt infinite. Se pot lega cu o panglică sau cu o sfoară.

Puteți păstra cutiile pentru a oferi cadouri celor dragi în ele sau pentru a le folosi atunci când vă mutați. Dacă unele cutii nu pot fi reutilizate, mergeți cu ele la un centru de reciclare.

Reciclarea, re-utilizarea și donarea cutiilor vechi reprezintă operațiuni de bun augur, indiferent dacă sunteți un consumator persoană fizică sau un magazin mai mare. Începeți noul an 2017 cu piciorul drept și angajați-vă să reciclați mai mult în aces an.

Pentru cutii de transport personalizate ne puteți contacta la www.paff.ro și vă vom ajuta cu toate întrebările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.