Fabrica Bucuresti – produce separatoare de carton

În cazul în care activitatea dumneavoastră presupune fabricarea de produse de diferite dimensiuni, probabil știți deja că nu puteți ambala mai multe articole în aceeași cutie, fără să luați unele măsuri importante care să le asigure o bună protecție. Ideea este că produsele trebuie să fie cât mai bine organizate și separate pentru a se evita contactul între ele. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucrați cu obiecte fragile cum ar fi articole din sticlă, componente de calculatoare sau vase de ceramică. Asta pentru că toate acestea produse se pot sparge cu ușurință în cazul în care vin în contact unul cu celălalt.

Dar mai există încă un aspect demn de avut în vedere. De cele mai multe ori nu este economic din punct de vedere al costurilor să ambalați fiecare produs într-o cutie separată. În cazul în care ați face acest lucru cu siguranță v-ați confrunta cu creșterea costurilor de transport, cu un risc sporit de pierdere și deteriorare a produselor. Unii clienți vă pot suna reclamând că nu au recepționat toate produsele de pe comandă.

Din aceste motive, Paff – producător ambalaje cu fabrica Bucuresti vă oferă separatoare de carton care se pot așeza direct în cutii pentru a despărți articolele între ele. Acum puteți utiliza aceeași cutie pentru a expedia mai multe produse. Pentru că aceste cutii pot fi împărțite prin separatoare de carton nu trebuie să vă mai faceți griji că produsele se vor lovi între ele și se vor deteriora.

Avantaje separatoare carton produse în fabrica Bucuresti

Avantajele nu se termină aici pentru că separatoarele de carton îi pot ajuta pe clienții dumneavoastră să-și organizeze mai bine comanda și să verifice mai ușor tot ce au recepționat. Prin folosirea separatoarelor de carton veți vedea că veți gestiona mai bine costurile de ambalare, iar clienții vor fi mai mulțumiți. În definitiv este un câștig atât pentru dumneavoastră, cât și pentru clienții dumneavoastră.

Separatoarele de carton reprezintă o soluție foarte rentabilă de gestionare a opțiunilor de expediere. În loc să plătiți pentru o cutie suplimentară, puteți folosi separatoarele de carton pentru a gestiona mai bine spațiul disponibil într-o cutie. Acest lucru reprezintă un avantaj și din punct de vedere al protecției mediului înconjurător. Mai puține cutii folosite înseamnă mai puțini copaci tăiați și mai puține deșeuri.

Iată cum folosirea separatoarelor de carton – comanda aici – reprezintă un avantaj imens penru afacerea dumneavoastră. De ce să plătiți în plus pentru cutii suplimentare? De ce să riscați ca produsele să se piardă sau să se deterioreze? De ce să vă confruntați cu mai multe probleme de depozitare prin folosirea unui numar prea mare de cutii? Comandați în schimb separatoare de carton căci acestea vă pot ajută în gestionarea și protejarea produselor pe care le comercializati. Simplificați astfel lucrurile atât pentru angajații dumneavoastră, cât și pentru clienții pe care îi deserviți.

Nu în ultimul rând trebuie să subliniem că separatoarele de carton au prețuri foarte mici. Practic, pentru un mic procent din costul unei alte cutii, vă puteți asigura că produsul va fi protejat și transportat în mod corespunzător. Comandați-le acum chiar din fabrica Bucuresti, la prețuri minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.