Folie stretch + bandă pp = soluția perfectă de paletizare

Folie stretch pentru ambalare

Fabrica de Ambalaje Paff pune la dispoziția dumneavoastră mai multe variante de folie stretch pentru paletizat: de culori diferite (transparentă sau neagră) și de mărimi diferite. 

Folia stretch, cunoscută și sub denumirea de folie extensibilă de paletizat, este folosită pentru a strânge la un loc foarte bine produsele și cutiile ce urmează a fi transportate.

Folia stretch oferă protecție împotriva prafului, umidității și murdăriei. În plus, scade riscul de sustragere ilicita a unor bunuri din paleți în timpul transportului.

Avem pe stoc folie stretch transparentă și neagră. Alegeți varianta care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Dacă doriți să nu se vadă produsele prin folia de protecție, vă recomandăm să înveliți paletii în folie neagră. În schimb, dacă paletii rămân în depozit și doriți să vedeți rapid ce se află în ei în orice moment, cu siguranță varianta utilizării de folie transparentă este una mai bună.

În afară de folie stretch, puteți achiziționa și un dispozitiv de ambalare a paletilor. Acest instrument este de fapt un dispenser manual în care se așează folia de palet. Cel care împachetează va ține dispenserul de un capăt și de celălalt și va trage ușor de el astfel încât să se elibereze tot mai multă folie din rolă.

Există de asemenea și variante mici de folii stretch care se utilizează în general pentru loturi mai mici. Puteți achiziționa folie stretch transparentă sau neagră, precum și dispenser manual de aplicare a foliei din magazinul nostru online.

Bandă pp de legat

Banda pp poate fi utilizată în mai multe situații. În general se folosește pentru fixarea încărcăturii și pentru legarea strânsă a mai multor produse. Multe persoane optează pentru o combinație de folie stretch cu bandă pp cu scopul de a asigura foarte bine paletii de diferite greutăți și mărimi.

Banda pp se bucură de cea mai multă popularitate. Ea are o aplicabilitate variată și poate susține sarcini grele. Există mai multe tipuri de etanșare ce se pot utiliza cu bandă pp.

Acest tip de bandă poate fi disponibil în două variante: cu finisaj texturat (în relief) și cu finisaj neted. Primul tip de finisaj se folosește pentru o susținere mai bună a încărcăturii deoarece împiedică alunecarea. Al doilea tip de finisaj este mai rezistent și este conceput pentru cele mai grele încărcături. Legarea cu bandă pp cu finisaj neted este în sine mai puternică în comparație cu finisajul în relief.

Banda de legat din poliester este cea mai rezistentă și se utilizează adesea ca alternativă pentru bandă metalică deoarece este foarte rigidă. Pentru aplicarea și sigilarea benzii pp de legare și fixare se pot utiliza o serie de scule manuale sau automate.

La paff.ro punem la dispoziția dumneavoastră mai multe aparate de sigilare și mai multe tipuri de bandă de legare și fixare (bandă pp, bandă metalică). Dacă nu găsiți în magazinul online produsul de care aveți nevoie, ne puteți suna la numerele de telefon 072.169.7233  ·  074.466.7233  ·  077.033.7233  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.