Sudeza – lipiți și sigilați pungi

Știați că o sudeza vă poate ajuta să vă creați pungi cu dimensiuni personalizate? Iată cum.

Dacă sunteți o firmă mică sau un comerciant online, acesta este un mod extraordinar de a vă crea singuri pungi de diferite dimensiuni. Totul cu o investie accesibilă. De ce să cumpărați pungi de plastic dacă puteți să vi le faceți singuri?

Creați-vă propriile pungi sigilate

Pentru acest lucru aveți nevoie de o rolă-tub de polietilenă și o sudeza pe care o găsiți în oferta noastră la preț accesibil. Sudeza este simplu de folosit pentru etanșare. Utilizatorul nu trebuie să fie expert sau să dețină capacități tehnice mari.

  • -Așezați tubul de polietilenă în interiorul sudezei în funcție de dimensiunea dorită
  • -Împingeți în jos brațul de etanșare al sudezei. În acest mod veți etanșa partea de jos a pungii.
  • -Un buton roșu vă arată că dispozitivul este în funcționare.
  • -Folosiți apoi dispozitivul pentru tăiere al sudezei pentru a separa punga de restul rolei.
  • -Puneți în pungă produsul dorit.
  • -Sigilați celălalt capăt folosind sudeza după același principiu.
  • -Și asta este tot-ați realizat o pungă după dimensiunea dorită!

În același mod puteți folosi role-tub de polietilenă de dimensiuni și grosimi diferite pentru a obține o varietate de pungi în funcție de necesități. Nu este necesar să faceți stoc de asemenea pungi, căci datorită sudezei le veți putea realiza cu ușurință în orice moment.

Pungile sigilate cu ajutorul unei sudeze protejează produsele împotriva prafului și a murdăriei. În plus oferă o modalitate mai bună de vânzare, căci produsele pot fi ambalate individual sau împreună cu alte articole similare care se vând la pachet.

Folosiți o sudeza de bună calitate

Uneori primim foarte multe apeluri de la firme care nu sunt mulțumite de modul în care funcționează sudeza pe care o dețin. Asta pentru că există mai multe modele pe piață, iar unele dintre ele sunt de calitate inferioară, lucru ce se va observa imediat ce veți începe să lucrați cu ea.

Există două motive principale pentru care adeseori folosim o sudeza nepotrivită:

1. Arată la fel

2. Este mai ieftină

În funcție de nevoi puteți opta pentru o sudeza standard – comandă aici – , dar de bună calitate sau pentru o sudeza profesională. Aceasta din urmă este de obicei mult mai scumpă și poate fi utilizată pentru o mulțime de operațiuni mai complexe.

În cazul în care doriți să ambalați în pungi individuale din polietilenă anumite produse pentru a le face mai prezentabile vă recomandăm să folosiți o sudeza pentru lipit și sigilat. Sudezele pe care vi le oferim sunt disponibile pentru dimensiuni de 200 x 5 mm și au cutter încorporat, ceea ce înseamnă că nu va trebui să trageți de pungă sau să o tăiați cu un cuțit separator după ce a fost sigilată. Are o formă practică, este simplă de utilizat, chiar și de către persoane cu mai puține abilități tehnice. Pentru a o pune în funcțiune nu trebuie decât să o conectați la priză. Cablul de alimentare este inclus în colet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.