Ambalare produse – planuri pentru 2017

Ambalare produse – Cum staţi cu planurile pe 2017?

A trecut mai mult de o lună de când a început noul an. Cum staţi cu planificările pe care vi le-aţi făcut pentru acest an? Aţi început să mergeţi la sală? Încă vă străduiţi să renunţaţi la zahăr? Aţi reuşit să citiţi o carte pe săptămână aşa cum v-aţi propus?

Nu, probabil că nu! Statisticile arată că doar 8% dintre persoane reuşesc să ducă la îndeplinire ceea ce îşi propun, iar până la sfârşitul lui ianuarie peste o treime abandonează deja toate lucrurile pe care şi le-au propus la începutul anului. 

Credem că este momentul să luaţi câteva decizii importante. Decizii pe care multe companii nu le iau în considerare. Evident, ne referim la decizii legate de ambalare produse. Până la urmă, PAFF rămâne fabrica de ambalaje, firmă specializată în producţia de ambalaje. 

Când v-aţi gândit ultima dată la cum puteţi îmbunătăţi soluţiile de ambalare produse din compania dumneavoastră? De fapt, ce soluţii noi puteţi adopta astfel încât clienţii dumneavoastră să se bucure de experienţe mult mai plăcute? Gândiţi-vă la metode prin care puteţi reduce costurile de ambalare, la accidente şi retururi, inventar şi infrastructură. 

Obiective de ambalare produse

Cei mai mulţi oameni renunţă la ceea ce şi-au propus cu ocazia unui an nou fie pentru că nu s-au angajat suficient de mult în îndeplinirea a ceea ce îşi doresc, fie pentru că schimbarea li s-a părut uşoară şi au stabilit obiective mult prea măreţe. 

Trebuie să ştiţi că astfel de obstacole pot fi depăşite. Iată un exemplu: o companie şi-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru a reduce numărul plângerilor din partea clienţilor, plângeri legate de cutiile supradiomensionate. 

La o căutare rapidă pe internet vom descoperi imediat că există foarte multe persoane care îşi manifestă nemulţumirea faţă de companiile care îşi expediază produsele în cutii mult prea mari, pline cu prea multe materiale de umplutură (sau inadecvate). Din aceste motive prea multe produse ajung deteriorate la destinaţie. Din păcate puţine companii caută soluţii la aceste probleme. Prin eforturi susţinute pentru a face schimbări serioase în lanţul de aprovizionare, companiile vor reuşi să-şi îmbunătăţească soluţiile de ambalare produse. 

Prin urmare, ce puteţi face dumneavoastră în acest moment pentru a îmbunătăţi soluţiile de ambalare? Ce aveţi de gând să faceţi în acest an care urmează? 

Desigur, ne-ar face plăcere să ne scrieţi pe email pentru a afla mai multe lucruri despre cum vă putem ajuta în acest sens. Dar scopul acestui blog este de a vă determina să vă gândiţi la posibile soluţii de ambalare, specifice companiei dumneavoastră. 

Iată câteva idei de obiective pentru ambalare produse:

  • Reducerea costurilor de ambalare produse cu x %
  • Reducerea pagubelor cauzate de o ambalare necorespunzătoare cu x %
  • Simplificarea infrastructurii de ambalare produse
  • Optimizarea spaţiului de depozitare prin ambalare produse
  • Creşterea durabilităţii ambalajelor folosite
  • Reducerea costurilor de expediere cu x %

Obiectivele specifice pe termen scurt sunt mai uşor de îndeplinit. Dar vă încurajăm să vă gândiţi la întreaga operaţiune de ambalare produse şi transport a companiei dumneavoastră în anul care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.