Aparat de lipit pungi la preţ convenabil

Tehnologia care stă în la bază şi face parte din procesul de sigilare a produselor la cald a trecut în ultimele decenii prin schimbări majore, iar sudeza, acest aparat de lipit pungi reprezintă unul din rezultatele progreselor înregistrate. 

Sudezele pot varia de la cele mai simple până la modele complexe. De cele mai multe ori se aşează pe o masă şi sunt folosite pentru sigilarea pungilor. Necesită lucru manual. Se mai numesc dispozitive de sigilat pentru că lama de etanşare sau sârma primeşte un impuls de energie electrică atunci când rama de sigilare sau braţul este împins în jos. În acel moment caldura de la elementul de încălzire (heating element) şi presiunea aplicată de către operator face posibilă realizarea sigiliului, care este ca o garnitură. Acest tip de sigilare la cald poate fi lent şi destul de greoi. 

Aparat de lipit pungi semi-automat

Există de asemenea dispozitive semi-automate de sigilare, care sunt sudeze ceva mai complexe. Funcţionează în acelaşi mod ca sudezele simple despre care am discutat puţin mai sus – cu un impuls de joasă tensiune care furnizează căldură necesară pentru etanşarea pungii. În acest caz operatorul foloseşte o pedală sau o electrovalvă magnetică pentru a aduce în jos braţul de etanşare. Avantajele unui aparat de lipit pungi semi-automat sunt:
timpul şi presiunea de sigilare rămân constante, ceea ce duce la o sigilare mai consistentă şi mai durabilă
lucrătorul are mai mult timp liber la dispoziţie, astfel încât poate pregăti următoarea pungă de sigilat. În acest mod creşte eficienţa şi productivitatea afacerii. 

Acest tip de sigilare se foloseşte adesea pentru pungile deja existente şi nu pentru foliile stretch de împachetare. Azi există o mulţime de sudeze disponibile pe piaţă şi este important să selecţionaţi cu atenţie pe cea potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Ţineţi cont de specificul activităţii dumneavoastră. 

Un lucru important de precizat este faptul că folosirea unui aparat de lipit pungi presupune în mod normal crearea unui sigiliu care are câţiva mm lăţime. Pentru aplicaţii de împachetare cu folie recomandăm folosirea unui aparat de lipit pungi cu fir rotund. 

Un aparat de lipit pungi sau sudeza va permite să legaţi împreună două margini ale unei pungi. În acest mod puteţi proteja conţinutul dintr-un ambalaj. Aceasta poate rămâne o pungă personalizată şi se poate folosi pentru alte articole, în mod similar. De fapt, acesta este un avantaj al sudezelor: că puteţi crea pungile pe care le doriţi, în funcţie de dimensiunea articolului pe care îl aşezaţi în interior. 

Dacă sunteţi în căutarea unei soluţii ieftine pentru aparat de lipit pungi PAFF – Fabrică de ambalaje vă propune un dispozitiv pentru lipirea şi sigilarea pungilor de polietilenă. Dispozitivul are un preţ accesibil, mult mai mic decât cel al sudezelor profesionale şi complexe. Este prevăzut cu un cutter pentru tăiere după aplicarea sigiliului dorit. Este un aparat de lipit pungi de dimensiuni reduse, ocupă puţin spaţiu pe birou şi îl puteţi muta dintr-un loc în altul, în funcţie de cerinţele de sigilare şi lipire pe care le aveţi. Se poate folosi pentru pungi din polietilenă cu dimensiunea de 200 x 5 mm. Pentru comandă vă rugăm să accesaţi site-ul nostru (aici).

Livrarea se face prin curierat rapid în toată ţara. Pentru alte produse şi materiale de ambalare vă rugăm să ne contactaţi sau să verificaţi oferta noatra actualizată. 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.