Coltare carton – asigură o stabilitate mai bună a încărcăturii

Vreţi să protejaţi mai bine produsele pe care le paletizaţi pentru a fi expediate sau depozitate? Atunci ar trebui să folosiţi coltare carton. 

La paff – Fabrică de Ambalaje ne străduim mereu să aducem în atenţia clienţilor nostru produse de cea mai bună calitate, la preţuri avantajoase, pentru a vă ţine permanent la curent cu cele mai noi inovaţii şi tendinţe din industria ambalajelor. 

De aceea, în oferta noastră veţi găsi colţare de carton presat şi colţare de plastic pentru prinderea cutiilor pe paleţi. Colţarele reprezintă materiale de protecţie versatile, uşoare şi eficiente. În afară de plastic şi carton, ele se mai pot fabrica din spumă. 

Dacă activitatea dumneavoastră curentă presupune realizarea încărcăturilor pentru a fi expediate, este important să ştiţi cum puteţi proteja mai bine marginile cutiilor sau ale păleţilor. Folosiţi colţare carton iar apoi aplicaţi folie stretch şi/sau bandă pp pentru legarea încărcăturii. Dacă nu folosiţi coltare carton riscaţi ca încărcătura să se dezechilibreze şi să deplaseze în timpul transportului. Orice ar conţine cutiile pe care le expediaţi merită să le protejaţi mai bine folosind aceste materiale de ambalare. 

Coltare carton presat – avantaje

  • Sunt rezistente la şocuri şi presiune, la umezeală şi condens – prin urmare se pot folosi şi atunci când încărcătura va fi aşezată într-o zonă cu umezeală mare, cum ar fi într-un frigider industrial.
  • Sunt uşoare, ceea ce nu determină creşterea costurilor cu transportul.
  • Permit o bună legare cu bandă pp şi pentru că sunt deosebit de rezistente nu trebuie să vă faceţi probleme că vor ceda din cauză că strângeţi prea tare banda. 
  • Sunt produse dintr-un material uşor. 
  • Folosiţi coltare carton pentru încărcături cu alimente care trebuie depozitate în spaţii reci, unde există condens.
  • Se pot imprima pentru o identificare mai rapidă. 
  • Colţarele sunt realizate din materiale reciclate şi sunt 100% reciclabile. 


Colţarele reprezintă o soluţie eficientă şi necostisitoare de protejare a colţurilor şi marginilor obiectelor mări şi a bunurilor paletizate, în timpul depozitării şi/ sau pe durata tranzitului. Atunci când un palet se deteriorează în urma transportului, furnizorul trebuie să acopere mai multe cheltuieli. De aceea, este util să folosiţi coltare carton ca o soluţie suplimentară de protecţie şi asigurare a paletului. 

Specialiştii în ambalarea încărcăturilor mari vă recomandă să folosiţi folie stretch împreună cu colţare pentru a împiedica mişcarea produselor ambalate şi pentru menţinerea securităţii sarcinii. În plus, manipularea va fi mai sigură – veţi evita posibile accidente soldate cu pagube şi chiar vătămări corporale – pentru că un palet care nu este bine asigurat se poate prăbuşi pentru un lucrător. 

La PAFF Fabrică de ambalaje vă oferim cele mai bune soluţii de protejare a marginilor păleţilor atunci când aveţi de expediat diferite încărcături colaboratorilor şi clienţilor dumeavoastră. Indiferent de formă de ambalare sau de dimensiunea păleţilor, puteţi folosi aceste coltare carton pentru a proteja mai bine marginile. 

Găsiţi acum în oferta noastră coltare arton presat la preţuri accesibile. Dimensiunile standard sunt 35 x 35 x 1200 mm şi 1.2 metri, respectiv 35 x 35 x 800 mm cu lungime de 0.8 metri. Sunaţi-ne pentru dimensiuni personalizate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.