Cutii carton handmade – Ambalaje distractive de Paşte

Cutii carton handmade – iată o tendinţă tot mai prezentă în viaţa mămicilor creative care înţeleg că a aduce un strop de bucurie pe chipul unui copil nu e deloc complicat sau scump. Vorbim despre folosirea cartonului şi a cutiilor de carton pentru realizarea unor jucării, cadouri, crafturi, centre de activităţi pentru copii.

Cutii carton handmade – Ce facem cu ele de Paşte?

Vine Paştele. Pentru mulţi Paştele înseamnă vacanţă sau concediu, timp liber petrecut alături de familie şi prieteni, narcise şi flori de primăvară viu colorate, miei sărind pe câmpuri şi să nu uităm bucuria de a mânca multă ciocolată. 

Toată lumea iubeşte soarele şi vremea frumoasă, dar dacă nu sunteţi suficient de norocos pentru a vă bucura de timp frumos în concediu sau sunteţi prea preocupaţi să găsiţi activităţi pentru copiii dumneavoastră, iată mai departe câteva idei interesante care vă pot aşterne zâmbetul pe buze. Este vorba despre câteva activităţi ingenioasede Paşte ce presupun utilizarea ambalajelor.


Cutii carton handmade  – Paştele înseamnă să dăruieşti şi să primeşti 

Tot mai multe persoane aleg să pregătească o serie de cadouri handmade pe care să le ofere familiei şi prietenilor. Dacă cei mari se lasă mai greu angrenaţi în astfel de activităţi creatoare şi preferă să scoată bani din buzunar ca să scape repede de obligaţii, cei mici sunt atât de încântat de crafturi încât este păcate să le răpiţi această bucurie. Mai mult, ar trebui să luaţi o pauză şi să staţi alături de ei în timp ce gândiţi şi realizaţi cadouri cu stil, într-o manieră proprie. Cu siguranţă, cei care vor primi cadourile handmade vor aprecia timpul şi dedicarea dumneavoastră pentru a realiza acel “ceva”. 

Folosind nişte hârtie colorată încercaţi să realizaţi nişte mozaicuri în formă de ouă de Paşte, carduri sau semne de carte pentru familie şi prieteni. 

Vă gândiţi să organizaţi o petrecere? Ce aţi spune dacă aţi încerca să fiţi mai creativ şi aţi face o mască de animal, în ton cu tematica petrecerii. Masca se poate realiza uşor din carton – o decupaţi, îi daţi o formă potrivită, după care o puteţi colora sau decora cu diverse obiecte. Agăţaţi un şnuruleţ şi o puteţi pune pe faţă. Mai departe totul ţine de imaginaţia dumneavoastră şi a copiilor. Puteţi realiza o mască de iepure, pui sau o căciuliţă specială de Paşte. Foliile de carton sunt perfecte pentru aceste lucruri, pentru că au o bază puternică şi solidă. După ce le decupaţi, adăugaţi bucăţi de hârtie colorată, pene, paiete sau alte decoraţiuni. 

Poate că fiul dumneavoastră visează să ajungă astronaut şi să călătorească pe Lună. Faceţi-i ziua mai plăcută şi creaţi o rachetă dintr-o folie de carton. Este simplu, chiar dacă aveţi impresia că nu sunteţi un artist desăvârşit. Lăsaţi copilul să vă ghideze şi împreună veţi face o treabă grozavă. O astfel de rachetă poate însemna multe ore de distracţie pentru cel mic, totul la un preţ minim. 

În Duminica Paştelui, dimineaţa puteţi organiza o vânătoare de ouă de Paşte. Dacă nu aţi aflat încă de această activitate foarte populară în vest daţi o căutare pe internet şi veţi găsi suficiente detalii. Sperăm că v-am făcut curioşi.

În concluzie, este ieftin şi uşor să vă bucuraţi prietenii folosind cutii carton handmade, să realizaţi diverse obiecte şi proiecte din cutii şi carton pentru cei mici. Copiii se vor bucura ore întregi de distracţie şi vacanţă în familie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.