Cutii pentru cadouri – prevăzute cu mâner

Căutaţi idei inedite de cutii pentru cadouri? Ce ziceţi de cutiile prevăzute cu mâner? Sunt o soluţie ingenioasă şi extrem de simpatică. 

Cutiile de carton prevăzute cu mânere sunt o modalitate prezentabilă de ambalare pentru foarte multe produse şi sunt deosebit de populare în rândul companiilor ce oferă servicii de alimentaţie publică sau livrare de bunuri alimentare. 

Mânerul reprezintă o opţiune perfectă când vine vorba despre cutii de pizza sau cutii pentru cadouri de ambalat sticlele de vin. Dimensiunile pot varia. Cutiile se pot imprima cu mesaje personalizate, în culori diferite. Sunt uşor de pliat şi de montat, ceea ce ajută la creşterea productivităţii în linia de ambalare. Faptul că ambalajul este prevăzut cu mâner îl face să fie mai prezentabil şi mai atractiv pentru client. Este comod pentru că îi permite cumpărătorului să transporte uşor produsul respectiv. 

Astfel de cutii pentru cadouri pot susţine greutăţi de până la 20 kg (şi chiar mai mult în funcţie de formă, design şi calitatea cartonului). Pentru depozitare, nu aveţi nevoie de alte dispozitive de ambalare, ceea ce înseamnă că sunt cutii eficiente. Putem personaliza cutiile de carton cu mâner pe care le doriţi pentru produsele dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru detalii. 

Cutii pentru cadouri – avantaje şi ocazii când se pot folosi

Cadourile reprezintă o parte importantă a vieţii noastre. Este un lucru care aduce fericire şi încântare pe chipul celui care îl primeşte. Cadourile pot fi ambalate într-un mod special pentru a fi cât mai atractive. Ei bine, cutiile cu mâner reprezintă un ambalaj extrem de simpatic pentru orice cadou. Ele protejează cadourile propriu-zise ca să nu fie distruse în timpul manipulării. Apoi adăugă un plus de valoarea elementelor cadou. Iată câteva exemple de ocazii speciale la care se pot oferi împreună cu un cadou deosebit:

  • O nuntă sau cununie civilă. Puteţi oferi cadouri speciale în cutii cu mânere, personalizate cu diferite mesaje. Ele vor adăuga o notă distinctă evenimentului în sine. 
  • Botez. Cutiile cu mâner se pot oferi şi la botez, împreună cu o mărturie drăguţă pentru cei prezeni. Se pot înfrumuseţa cu panglici sau dantelă şi se pot personaliza pentru a fi mai atrăgătoare. 
  • Ocazii speciale – de Crăciun şi de Anul Nou puteţi oferi cadouri în cutii cu mâner. 


Cutii pentru cadouri sau ambalaje deosebite 

Cutiile cu mâner sunt utile pentru depozitare, transport şi vânzare de produse. Sunt robuste şi sunt realizate dintr-o singură bucată plană de carton. Au o formă extrem de atractivă şi sunt uşor de manevrat, montat şi demontat. Oferă o soluţie de ambalare sigură pentru o mulţime de produse fragile. Astfel de cutii pentru cadouri sunt folosite cu succes în cofetării, pentru livrarea alimentelor, a bomboanelor, pentru diverse cadouri şi alte produse.

Veţi fi uimit de varietatea cutiilor cu mâner pe care vi le punem la dispoziţie. Le putem concepe încât să fie prevăzute cu fereastră astfel încât cumpărătorul să vadă o parte din conţinutul cutiei. În plus, această fereastră poate fi acoperită cu o folie, pentru un aspect mult mai elegant şi sofisticat. Indiferent de necesităţile şi specificul produsului dumneavoastră suntem pregătiţi să vă oferim soluţii cu stil, bine finisate şi sigure. 

Cutiile cu mâner se pot folosi în foarte multe moduri. Le puteţi folosi pentru ambalarea cadourilor, pentru bomboane şi produse de patiserie, alimente şi sticle de vin. Pentru a înfrumuseţa cutiile, acestea se pot imprima cu un logo, cu un mesaj sau cu numele beneficiarului. În plus, puteţi adăuga panglici, autocolante sau alte elemente de design. Aceste cutii pentru cadouri cu mâner reprezintă o oportunitate grozavă şi pentru copii, fiind uşor de colorat, decorat, stabile şi versatile pentru lucru manual. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.