Dispenser banda adeziva – ieftin si util

Pentru dispenser banda adeziva aţi ajuns unde trebuie. La nivel global, vânzările e-commerce au crescut exponenţial. În 2014 vânzările magazinelor online erau de 1.5 trilioane de dolari, iar în 2017 suma va creşte cu cu 60%, înregistrându-se vânzări de 2.4 trilioane de dolari. Această creştere impresionantă generează o creştere proporţională a numărului de ambalaje de carton livrate către clienţi. Ca urmare, este important să folosiţi metode sigure şi eficiente de sigilare a cutiilor. Unele firme folosesc dispozitive profesionale de aplicare a scotch-ului, iar altele au rămas încă la cea mai ieftină soluţie: dispenserul manual pentru banda adezivă. Dumneavoastră ce alegeţi pentru afacerea pe care o reprezentaţi?

Un dispenser manual pentru banda adeziva reprezintă un dispozitiv util în orice casă, fie că îl folosiţi pentru a lipi materiale de uz casnic, fie pentru proiecte mai elaborate. Cert este că un astfel de dispenser ne ajută să lipim mai repede şi mai uşor cutiile de carton. Cele mai bune dispozitive de aplicare pentru banda adezivă se folosesc în mod frecvent în birouri, mall-uri şi alte magazine pentru a lipi cutiile cu produse achiziţionate de către clienţi. Mai nou şi magazinele online care expediază colete în fiecare zi folosesc dispenser banda adeziva pentru a câştiga timp. 

În ultima perioadă au apărut pe piaţă soluţii inovatoare şi dispensere profesionale pentru banda adezivă. Acestea se folosesc cu precădere în depozitele şi centrele de ambalare, unde este nevoie de o productivitate crescută de împachetare. Bineînţeles acestea au preţuri mult mai mari comparativ cu un dispenser manual.

Dispenser banda adeziva – avantaje:

 

  • creşterea eficienţei producţiei
  • scăderea costurilor materiale ca urmare a reducerii scotch-ului irosit
  • cutiile au un aspect mai curat şi mai îngrijit datorită modului de aplicare a benzii adezive
  • pentru că se foloseşte mai puţină banda adezivă se reduc deşeurile şi dioxidul de carbon – protecţia mediului
  • scăderea costurilor cu angajaţii
  • o muncă mai puţin stresantă vă oferi un mediu de lucru mai bun pentru lucrători
  • materialul îşi menţine consistenţa
  • banda adezivă se aşează uşor şi rapid în dispenser
  • un dispenser banda adeziva este uşor şi se poate muta dintr-un loc în altul, în funcţie de necesităţi
  • se manevrează uşor pentru că mânerul are o formă specială pe care degetele se aşează perfect
  • un dispenser banda adeziva manual este foarte ieftin – comparativ cu dispozitivele mai complexe, semi-automate dar care sunt mult mai scumpe
  • rezistent – este fabricat din plastic şi are o durată de viaţă mare. 

Un dispenser banda adeziva vă ajută să sigilaţi rapid şi comod cutiile din carton. Hub-ul montat strategic vă permite să reglaţi uşor cantitatea de banda de care aveţi nevoie. După aplicare, ridicaţi dispozitivul şi banda se va rupe imediat, fără să fie nevoie să o tăiaţi cu un cutter separat. Construit din plastic rezistent, un dispenser banda adezivă poate funcţiona fără probleme în depozitele şi centrele de lucru cu volume medii şi mari de ambalare. Dispozitivul de tăiere este ascuţit iar dispenserul se poate folosi pentru banda adezivă standard de 50 mm – comanda aici
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.