Furnizor PAFF: întrebări frecvente despre achiziţionarea ambalajelor 

PAFF este furnizor pentru o mulţime de magazine online, firme de producţie şi distribuţie. 

Dacă este prima dată când vreţi să faceţi o comandă de ambalaje noi, cel mai probabil încă faceţi comparaţii între produsele şi serviciile oferite de mai multe firme de ambalaje. Suntem siguri că aveţi multe întrebări pentru care căutaţi răspunsuri şi vrem să găsiţi răspunsurile corecte chiar aici. Prin urmare, vă prezentăm în continuare cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri care vă pot ghida astfel încât să indentificati şi să comandaţi acele materiale şi soluţii care se potrivesc perfect nevoilor şi activităţii dumneavoastră. 

Furnizor de încredere pentru soluţii de ambalare moderne şi competitive

1. Cum pot comanda din nou acelaşi tip de cutie?
Răspuns: În cazul cutiilor personalizate păstraţi dimensiunile pe care ni le oferiţi la prima comandă. Acestea vor rămâne de fapt şi în baza noastră de date astfel încât atunci când veţi reveni cu o comandă pentru acelaşi tip de cutii, vom şti ce să pregătim pentru dumneavoastră. Paff gestionează cu rigurozitate toate comenzile clienţilor aşa încât va fi suficient să ne comunicaţi denumirea firmei pentru a şti ce aţi comandat în trecut. 


2. Ce durată de viaţă au cutiile pe care le-am comandat?
Răspuns: Acest lucru depinde de gradul de uzură la care le veţi supune. În mod normal veţi putea reutiliza cutiile fără probleme, dar încă o dată acest lucru depinde şi de alţi factori (cât de rezistentă este cutia – în câte straturi este cartonul, ce dimensiune are, pentru ce încărcături este folosită etc). 


3. Pot comanda de la dumneavoastră cutii personalizate?
Răspuns: Sigur. Paff este furnizorul principal de ambalaje pentru foarte multe firme din toată ţara. Că fabrică de ambalaje şi producător de cutii, ne ocupăm zilnic de cutii personalizate pentru diferite firme şi instituţii. Pentru a da comandă de cutii personalizate comunicaţi-ne dimensiunea dorită (înălţime, lungime şi lăţime), tipul de carton (natur sau albit), rezistenţa cutiei (carton în 3 straturi sau în 5 straturi). Nu în ultimul rând vă rugăm să ne spuneţi cantitatea dorită, în funcţie de care vă vom oferi şi un discount. 


4. Cum plătesc pentru cutiile comandate?
Răspuns: Pentru a răspunde celor mai diverse cerinţe, vă oferim 4 modalităţi de efectuare a plăţii: numerar direct la sediu sau către şoferul care vă livrează cutiile şi materialele de ambalare, ramburs direct la curier, prin ordin de plată sau direct online cu cardul. 


5. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulţumit de cutiile pe care le-am comandat?
Răspuns: Contactaţi-ne pentru a discuta pe larg despre aşteptările dumneavoastră şi despre ce doriţi să schimbaţi la cutiile pe care le-aţi comandat deja. Împreună vom găsi cu siguranţă cea mai bună soluţie astfel încât dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră să fie mulţumiţi de calitatea ambalajelor. Nu ezistati să ne contactaţi pentru orice modificări de proiectare a cutiilor. S-ar putea ca aceste schimbări să se realizeze mai uşor decât aţi crede. Paff este furnizor de ambalaje şi oferă soluţii complexe şi diverse. 

Dacă mai sunt şi alte întrebări despre  achiziţionarea ambalajelor şi cutiilor potrivite nevoilor şi activităţii dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi.  Suntem convinşi că putem deveni un furnizor de încredere în ceea ce priveşte necesarul dumneavoastră de ambalaje – detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.