Imprimanta etichete autocolante – etichetaţi simplu şi rapid

Brother QL-570 este o imprimanta etichete autocolante şi reprezintă o soluţie eficientă pentru producătorii şi distribuitorii care doresc să-şi eticheteze ambalajele uşor, rapid şi simplu. Fie că este vorba despre etichete pentru plicuri sau pentru colete, de logo sau alte mesaje de interes, imprimanta etichete autocolante Brother QL-570 este alegerea ideală pentru birou şi chiar pentru uzul personal. 

Imprimanta etichete autocolante 

Se alimentează cu role de etichete care se introduc uşor în imprimanta. Are tăietor automat ceea ce înseamnă că fiecare etichetă va fi tăiată în mod corespunzător, aşa cum doriţi. Cât priveşte driverele,  imprimanta etichete autocolante Brother QL-570 este uşor de instalat, iar mai departe puteţi folosi un soft de design al etichetelor. Urmaţi instrucţiunile de instalare şi utilizare pe care le găsiţi în manualul imprimantei. Se conectează cu uşurinţă la calculator sau la laptop prin cablu USB. 

Modelul este compatibil cu aplicaţii comune cum ar fi MS Word, Excel şi Outlook, ceea ce înseamnă că veţi putea printa cu uşurinţă etichete direct din aceste programe. În plus există pachete de software care vă permit să realizaţi un design mai complex pentru etichetele pe care doriţi să le printaţi. Un astfel de progrămel cum este P-Touch Editor v.5 are trei moduri de introducere: ajustare, express şi professional. Practic cu această imprimanta etichete autocolante puteţi realiza modele personalizate şi sofisticate de etichete pentru plicuri şi colete. 

Rezoluţia mare de 300 x 600 dpi ajută la o imprimare perfectă atât pe text cât şi imagini şi grafică . Puteţi printa până la 68 de etichete pe minut, o viteză mare care vă permite să fiţi productiv. Imprimanta este mobilă şi o puteţi muta cu uşurinţă de la un loc în altul în depozit în funcţie de necesităţile pe care le aveţi la un moment dat. Puteţi eticheta coletele pe care le depozitaţi în magazie pentru a vedea mai uşor ce conţin acestea, fără să fie nevoie să le desfaceţi sau să scrieţi de fiecare dată etichete de mână. 

În plus, pe etichete puteţi imprima coduri de bare, lucru care vă ajută la o organizare mai riguroasă şi chiar la o facturare mai rapidă. Folosiţi imprimanta etichete autocolante împreună cu un scaner de coduri de bare, iar când un produs iese din depozit tot ce trebuie să faceţi este să scanaţi codul de bare de pe etichetă pe care aţi printat-o şi aţi lipit-o la un moment dat pe cutia sa. 

Prin urmare dacă doriţi să printaţi etichete (cu sau fără coduri de bare) imprimanta etichete autocolante Brother Ql-570 este gadgetul de care aveţi nevoie. 

În afară de imprimanta etichete autocolante, Fabrica de Ambalaje Paff vă poate furniza ambalajele necesare pentru depozitare şi transport. Orice magazin online de succes ar trebui să aibă un contract de colaborare cu un producător de cutii, de unde să se poată aproviziona ori de câte ori este necesar. Iubim ambalajele şi soluţiile care determină o activitate mai productivă, mai eficientă şi mai împlinită. Ne place domeniul în care activăm şi ne dorim să devenim furnizorul dumneavoastră de soluţii moderne de ambalare – click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.