Paletizare cu bandă din polipropilenă (pp)

Banda pp este ideală pentru paletizare. Este cel mai rezistent material de fixare şi este concepută ca o alternativă mai bună la banda metalică datorită puterii şi capacităţii de reducere a greutăţii totale a încărcăturii. Este disponibilă într-o varietate impresionantă de lăţimi şi grosimi, cu finisaj embosat sau neted. Pentru fixarea benzii pp există mai multe dispozitive manuale sau automate. Încă un avantaj care merită menţionat este faptul că polipropilena este uşor de reciclat. 

Fabrica de ambalaje PAFF comercializează bandă pp pe pentru paletizare role de diferite lungimi şi capacităţi. Acest tip de bandă de fixare a încărcăturilor este recomandat de mai mulţi specialişti în soluţii de ambalare pentru colete, paleţi şi alte tipuri de încărcături uşoare. Banda pp este ideală pentru a fi folosită zilnic de toate companiile care pregătesc şi expediază produse clienţilor din toată ţara. 

În comparaţie cu alte materiale de fixare cum ar fi banda metalică, banda pp pentru paletizare este o soluţie mult mai accesibilă şi populară. Are o greutate mai mică, se aplică mai uşor şi se poate recicla după utilizare. Banda pp cântăreşte aproape jumătate decât banda metalică şi se poate folosi pentru diverse aplicaţii cum ar fi paletizare în condiţii uşoare sau balotare de produse cu greutate redusă. 

Banda pp este versatilă, flexibilă şi uşoară. Este perfectă pentru cele mai multe centre de ambalare sau pentru depozitele aglomerate. Pentru aplicare şi etanşare se folosesc diverse dispozitive. Banda pp pentru paletizare este extrem de rezistenţă în timp pentru că nu rugineşte aşa cum se întâmplă cu banda metalică. Nu se deteriorează în timp şi nu se zgaraie atât de rău încât să nu mai poată fi utilizată. Este unul din cele mai eficiente materiale de ambalare. 

Paletizare şi fixare cutii în timpul transportului

Folosiţi bandă pp pentru  a fixa cât mai bine cutiile pe care doriţi să le expediaţi la un cumpărător. Menţinerea produselor în condiţii de siguranţă pe timpul manipulării şi a transportului reprezintă o preocupare majoră pentru toate companiile care obişnuiesc să expedieze mai multe cutii şi produse spre o anumită destinaţie. Banda pp reprezintă un mod eficient de fixare a mai multor cutii sau articole astfel încât acestea să nu se desfacă în timpul transportului. În afară de faptul că vă permite să expediaţi în condiţii de siguranţă mai multe produse la clienţi, banda pp vă ajută să eliberaţi spaţiul din depozit prin balotarea mai multor cutii şi organizarea pe paleţi (paletizare). 

Folosiţi banda pp împreună cu un dispozitiv special de balotat (comandă  aici) şi puteţi fi siguri că produsele dumneavoastră vor fi bine protejate în timpul transportului spre clienţii dumneavoastră. În Fabrica de Ambalaje Paff găsiţi bandă din polipropilenă cd 2200 metri lungime şi 13 mm lăţime sau mai scurtă de 1200 metri şi mai lată, de 16 mm. Există de asemenea şi o variantă de 4000 de metri lungime cu 8 mm lăţime, o bandă special concepută pentru maşinile automate şi semiautomate. În momentul vânzării, bandă se regăseşte pe role din carton. Tot pentru paletizare, împreună cu banda de polipropilena se folosesc nişte capse metalice. Când comandaţi capsele asiguraţi-vă că le alegeţi pe cele care se potrivesc cu tipul de banda pp pe care îl folosiţi – de exemplu de 13 mm sau de 16 mm. 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.