Personalizare – cutii de carton cu inserţii

Personalizare cutii de carton prin decuparea unor locaşuri speciale în interior (inserţii). Adevărat – nu e mare problemă dacă ambalaţi anumite produse de bază non-fragile în cutii de carton standard. Însă trebuie să ştiţi că obiectele delicate sau mai complexe ar trebui împachetate în cutii speciale personalizate, în caz contrar riscaţi ca produsele să se deterioreze la transport. Nici măcar cutiile de carton personalizate nu pot fi suficient de eficiente pentru a proteja aceste tipuri de produse. Din fericire însă, există mai multe soluţii. O astfel de soluţie se referă la inserţii în burete sau carton. Inserţiile sunt modalităţi prin care în interiorul cutiei se crează compartimente suplimentare (adâncituri) în care produsele intră perfect, pentru ca mai departe la transport să fie mult mai bine susţinute în loc şi să nu se deterioreze. 

Personalizare prin inserţii în cutii

Procesul de tăiere (decupare) presupune folosirea unor materiale cum ar fi carton, hârtie sau spumă. Toate acestea se pot tăia în forme cu ajutorul unor cuţite ascuţite din oţel. Aceste forme pot fi pătrate, rotunde, dreptunghiulare sau pot avea orice formă ciudată pe care o doriţi (sigur, în funcţie de produsul pe care doriţi să-l ambalaţi). Inserturile/ partiţiile sau compartimentele separate fac ca produsele să fie mult mai bine protejate în timpul transportului. Sunt ideale pentru piese şi accesorii fragile. 

Deşi sunt folosite în general pentru volume mari de producţie, inserţiile personalizate sunt ideale şi pentru firmele cu volum de activitate mic său mediu. Acesta este adesea cazul în care componentele separate dintr-un produs necesită protecţie suplimentară, în afară de o pungă de plastic şi eventual o folie cu bule de aer care poate amortiza şocul. 

Optând pentru personalizare prin inserţii ale cutiilor veţi putea aşeza mai bine produse, protejându-le şi ţinându-le evidenţa. Indiferent de cât de rezistente pot fi unele componente, dacă în timpul transportului ele se mişcă în cutie, se pot deteriora din punct de vedere estetic sau se pot defecta (să ne gândim de exemplu la un telefon). 

Deoarece cutiile cu inserţii oferă stabilitate şi protecţie produselor în timpul transportului, producătorii se pot aştepta la minimizarea costurilor cu posibilele pagube. În plus, procesul real de inserţie vă poate ajuta să economisiţi bani. Producătorii sunt de acord că tăierea elementelor pentru realizarea inserţiilor este mai rapidă decât alte procedee de tăiere şi decupare, ceea ce înseamnă automat o rentabilitate mai mare, mai ales din punctul de vedere al forţei de muncă. Nu în ultimul rând acest lucru înseamnă că economiile pot fi transmise mai departe cumpărătorilor.

Este adevărat. În ciuda faptului că pot părea soluţii scumpe, cutiile din carton personalizate cu inserţii speciale pot fi mai puţin costisitoare decât alte tipuri de cutii personalizate. Alte beneficii oferite de cutiile de carton personalizate cu inserţii includ:

  • personalizare prin inserţii înseamnă aspect mai atractiv – produsul şi componentele sale au un aspect îngrijit, astfel încât par mai atractive
  • personalizare prin inserţii ale cutiilor înseamnă depozitare facilă a accesoriilor şi componentelor: piesele sunt mai bine organizate şi sunt depozitate separat atunci când nu sunt utilizate
  • marketing/ informaţie – pe cutiile personalizate cu inserţii se pot imprima sau lamina elemente grafice, instrucţiuni, informaţii de ambalare şi multe alte lucruri. 

Fie că aveţi câteva componente/ accesorii de expediat sau sute de produse, cutiile personalizate cu inserţii la comandă pot fi ceea ce aveţi nevoie. Nu subestimaţi niciodată opţiunea de personalizare a cutiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.