Polipropilena pentru saci depozitare produse agricole

Sacii de rafie se mai numesc saci polipropilena şi sunt disponibili pe site-ul fabricii de ambalaje PAFF. După cum le spune şi denumirea ei sunt fabricaţi din polipropilena 100% pură, care este un produs pe bază de petrol. Fibrele pure reprezintă un material foarte versatil care se foloseşte de altfel pentru o serie de aplicaţii mult mai complexe decât sacii de rafie. Se mai pot folosi pentru fabricarea produselor de tencuială, a plăcilor de beton sau pardoseală, pentru plăci de acoperiş, structuri de reţinere a apei, diverse soluţii impermeabile şi multe altele. Faptul că există atât de multe utilizări pentru fibrele de polipropilena ne duce imediat cu gândul la faptul că acestea sunt extrem de durabile ca materii prime. Toate aceste lucruri şi valabile şi pentru sacii de rafie.

Sacii de rafie pe care îi comercializăm sunt ţesuţi cu fibre de polipropilena, fabricată din răşină de polipropilena extrudată realizată din materii prime petroliere. Pentru că vorbim despre un produs petrolier, materiile prime folosite la fabricarea de saci au preţuri care fluctuează. Din această cauză şi preţurile pentru sacii de rafie variază, fiind influenţate de piaţă de petrol de la nivel mondial. Cu toate acestea, noi ne străduim să oferim de fiecare dată cele mai accesibile soluţii şi să  asigurăm doar produse de cea mai înaltă calitate. 

Polipropilena ţesută este un polimer termoplastic şi chiar dacă este ţesută are mai multe utilizări – se poate folosi inclusiv pentru etichetare şi ambalare, pentru industria textilă cum ar fi frânghie, covoare, lenjerie de corp termică, fabricarea produselor de papetărie, din hârtie şi plastic. Polipropilena pe care o folosim  la fabricarea de saci polipropilena, este un polimer adiţional realizat din propilenă de monomer, este foarte robustă şi rezistentă la solvenţi chimici, baze şi acizi, fiind soluţia perfectă pentru depozitatea şi protejarea produselor, indiferent de natura lor. Sacii se deteriorează dacă sunt expuşi la razele UV pentru o perioadă îndelungată, dar chiar şi aşa vor rezista o bună bucată de vreme. 

Saci polipropilena – De ce sunt eficienţi ca soluţie de ambalare?

– indice ridicat de topire cu densitate scăzută

– sunt fabricate dintr-un material non-toxic

– nu se decolorează

– sunt 100% reutilizabili şi foarte rezistenţi

– sunt uşor de curăţat şi anti-bacterieni

– au o greutate scăzută şi ocupă puţin spaţiu

– permit conţinutului să respire

– sunt uşor de fabricat şi reprezintă un material rentabil

– au o excelentă rezistenţă la presiune şi nu se deteriorează uşor

– rezistă la temperaturi ridicate, având un punct de topire la 167 grade Celsius

– sunt rezistenţi la majoritatea subsantelor alcaline, la acizi, solvenţi organici şi agenţi de degresare


Contactaţi fabrica de ambalaje PAFF pentru saci rafie. În oferta noastră veţi găsi saci de rafie cu testatura polipropilena de dimensiuni diferite (de exemplu 500 x 1000 mm, 500 x 800 mm, 800 x 1600 mm, 900 x 1100 mm etc. Pentru depozitarea produselor agricole ce tip de saci polipropilena aveţi nevoie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.