Producator ambalaje, cutii, pungi, echipamente

Paff este producator ambalaje de carton şi materiale de protecţie. Oferta noastră este foarte vastă, motiv pentru care vă invităm să vizitaţi magazinul online pentru a descoperi toate produsele noastre. Să comanzi ambalaje personalizate potrivite poate fi o sarcină destul de intimidantă şi solicitantă, mai ales dacă activitatea dumneavoastră presupune expedierea de produse fragile sau scumpe (cum ar fi electrocasnice sau echipamente electronice). 

Din fericire, la PAFF – producator ambalaje găsiţi mai multe soluţii de împachetare care vă pot ajuta în activitatea pe care o desfăşuraţi. Linia noastră de producţie cuprinde în special cutii de carton ondulat de diferite dimensiuni, în funcţie de cerinţele dumneavoastră. La cerere, cutiile se pot personaliza cu logo-ul firmei, cu mesaje speciale sau de captare a atenţiei (de exemplu Fragil). Şi nu ne oprim aici. Oferta PAFF – producator ambalaje cuprinde o gamă variată de materiale de protecţie pentru ambalare, materiale utile pentru amabalare individuală, în cutii sau pe paleţi (bandă pp sau bandă metalică) şi multe alte soluţii legate de ambalaje, organizare, depozitare eficientă.

Paff – Producator ambalaje vă răspunde la întrebări

1. Pentru a face o comandă la PAFF, există o comandă minimă? 
Răspuns: Da, există o comandă minimă şi aceasta este de 50 lei, o valoare mică la care ne-am gândit astfel încât să venim în sprijinul celor care au nevoie de o cantitate mai mică de ambalaje. 

2. Pot primi o mostră din carton ondulat?
Răspuns: Da, putem să vă furnizăm mostre. Contactaţi-ne pentru a afla detalii despre cum puteţi intra în posesia unei mostre.


3. Cât costă o cutie?
Răspuns: Preţurile variază în funcţie de mai mulţi factori: dimensiunea cutiei (lungime, lăţime şi înălţime), cantitatea de cutii comandate, grosimea cartonului folosit (putem folosi carton în 3 straturi sau carton în 5 straturi pentru cele mai rezistente cutii), culoarea cartonului (poate fi nature/ maro, cu o fată albă sau cu ambele feţe albite), opţiunea de imprimare. În funcţie de cantitatea pe care o doriţi veţi beneficia de discount. Pentru a calcula preţul per cutie, veţi găsi pe site-ul paff – producator ambalaje un calculator cu ajutorul căruia puteţi simula mai multe variante. 

4. Cum trimiteţi produsele, cutiile şi materialele de ambalare?
Răspuns: Pentru clienţii din Bucureşti oferim transport gratuit dacă este vorba despre o comandă de minim 500 de lei. Transportul în Bucureşti şi împrejurimi se realizează cu maşinile proprii. Pentru comenzile mai mici, ambalajele se expediază prin curierat rapid în orice oraş din ţară. Pentru detalii verificaţi pagina noastră. 

5. În cât timp voi putea recepţiona comanda?
Răspuns: Acest lucru depinde de distanţa între sediul dumneavoastră şi sediul PAFF – producator ambalaje sau de firma de curierat. Dacă avem în stoc produsele pe care le doriţi, comanda se poate preda curierului chiar în aceeaşi zi. Livrările în Bucureşti se fac de obicei a doua zi după ce faceţi o comandă. 

6. Cum pot monta cutiile pe care le primesc?
Răspuns: Din fericire montarea cutiilor este intuitivă, foarte simplă şi va fi conform specificaţiilor dumneavoastră de la plasarea comenzii (în cazul cutiilor personalizate). Oricum reprezentaţii noştri de vânzări rămân la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebări legate de asamblarea cutiilor. 

Aveţi şi alte întrebări despre achiziţionarea ambalajelor? Urmăriţi-ne pe blog, pe site şi pe facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.