Pungi autoadezive cu buzunar – consumabile pentru ambalare

Dacă aveţi o afacere ce presupune expedierea de produse către clienţi şi/ sau colaboratori, puteţi economisi timp şi bani folosind pungi autoadezive cu buzunar. Aceste plicuri de transport cu aspect profesional sunt uşor de aplicat şi au un preţ accesibil. 

Pungile autoadezive cu buzunar reprezintă o soluţie super eficientă atunci când vreţi să trimiteţi coletele însoţite de documente şi să vă asiguraţi că acestea vor ajunge în stare perfectă la destinaţie. Bineînţeles, în anumite cazuri puteţi împacheta documentele direct în interiorul coletelor şi nu mai aveţi nevoie de pungi autoadezive cu buzunar pentru ele. Cu toate acestea, cele mai multe firme care trimit paleţi folosesc astfel de consumabile pentru a ataşa documentele la exteriorul încărcăturii.

Astfel destinatarul le poate identifica rapid, iar ele vor ajunge în stare perfectă pentru ca umezeală şi murdăria nu le vor atinge (sunt bine protejate de pungi). În plus, chiar şi atunci când vreţi să puneţi factura, CRM-ul şi alte documente importante în interiorul coletului ce urmează a fi expediat, tot aveţi nevoie de pungi autoadezive cu buzunar pentru documentele de transport/ awb-uri – documente ce conţin detalii despre adresa şi datele de contact ale expeditorului şi ale destinatarului. În acest mod vă asiguraţi că paletul sau coletul nu se încurcă la transport, ci ajunge în siguranţă şi în timp util la destinaţie. 

În prezent în România cele mai mari firme de curierat furnizează aceste materiale consumabile în mod gratuit pentru clienţii cu contract, dar acestea sunt de obicei inscripţionate cu logo-ul firmei respective. În plus, cererea de pungi autoadezive cu buzunar pentru documentele de transport este corelată cu numărul comenzilor şi a coletelor expediate. 

Pungi autoadezive cu buzunar – avantaje

  • Documentele şi bunurile expediate nu sunt niciodată separate.
  • Expediţiile au un aspect profesional. 
  • Fereastra transparentă permite identificarea clară a conţinutului, fără să fie nevoie de deschidere. 
  • Se lipesc de orice suprafaţă din hârtie, carton şi folie stretch.
  • Sunt rezistente la apă.
  • Vă permit să economisiţi bani cu  cheltuielile poştale (nu trebuie să mai expediaţi plicuri separate când trimiteţi marfa)
  • Trimiteţi documentele de facturare împreună cu marfa.
  • Documentele dumneavoastră sunt mai bine asigurate pe timpul transportului.

Pungile cu buzunar sunt plicuri autoadezive, care au o folie ce se dă jos de pe partea prevăzută cu adeziv, astflel încât să se poată lipi acolo unde doriţi. Sunt extrem de  uşor de utilizat. Pur şi simplu lipiţi plicul direct pe palet sau pe coletul pe care doriţi să-l expediaţi după ce aţi aşezat documentele în interior. Simplu!

Plicul se sigilează perfect astfel că documentele nu se vor deteriora pe timpul transportului din cauza umezelii sau a prafului. Există firme care folosesc pungi autoadezive cu buzunar pentru a eticheta mai uşor păleţii şi cutiile din depozit, pentru o mai bună organizare şi identificare a produselor aflate în stoc. 

Pungile cu buzunar se lipesc foarte bine pe o varietate de suprafeţe inclusiv pe plicurile de hârtie sau polietilenă, pe ambalajele din carton (cutii) şi pe folia stretch (pe paleţi). 

Pungile sunt transparente şi pot fi imprimate cu un mesaj (de exemplu “Documente incluse”) sau un logo. Se sigilează perfect pe suprafaţa dorită şi sunt rezistente la apă, umezeală, praf şi murdărie. Pot fi folosite pentru asigurarea tuturor tipurilor de documente cum ar fi facturi, note de livrare sau alte documente de transport. 

Pentru a comandă pungi autoadezive cu buzunar accesaţi oferta noastră.  


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.