Pungi cu zip – ambalaţi comod, rapid şi eficient

Comanda pungi cu zip pentru ambalare rapidă!

Sunteţi în căutarea unei alternative mai accesibile din punct de vedere financiar şi mai ecologică faţă de cutiile de carton şi ambalajele pe care le folosiţi de obicei pentru transportul produselor dumneavoastră? Cutiile de carton şi ambalajele din plastic ocupă mult spaţiu într-un depozit şi duc la crearea unei cantităţi mari de deşeuri, după ce ajung la destinaţie – pentru că majoritatea cumpărătorilor vor arunca ambalajele după ce vor scoate produsele din interior. Dacă în oraşele şi zonele în care ajung coletele pe care le expediaţi clienţilor nu există centre de reciclare, cel mai probabil ambalajele dumneavoastră vor fi aruncate la gunoi (sau în natură) contribuind astfel la poluarea mediului înconjurător. În aceste condiţii o soluţie modernă este folosirea pungilor ziplock fabricate din polietilenă. Acestea sunt uşor de utilizat şi mult mai accesibile din punct de vedere financiar. 

Pungi cu zip – durabile şi rezistente la apă


Dacă nu aţi auzit până acum de pungi cu zip care se închid cu uşurinţă veţi fi plăcut surprins să aflaţi că ele reprezintă cea mai modernă soluţie de transport pentru produsele comandate online. Sunt foarte eficiente şi au caracteristici care le fac uşor de folosit indiferent de condiţii. Ca şi design arată ca nişte pungi sandwich (în două straturi) şi se închid rapid apăsând uşor pe unul din capate, unde există un fel de fermoar. Chiar dacă par simple la prima vedere, aceste pungi cu zip sunt fabricate din polietilenă şi sunt deosebit de rezistente inclusiv la apă. În partea superioară sunt prevăzute cu un sistem special de închidere, foarte sigur – puteţi ambala în astfel de pungi şuruburi, şaibe şi alte piese mici, căci nu se vor vărsa. 

Cu toate acestea, dacă vreţi să folosiţi pungi cu zip  în activitatea dumneavoastră trebuie să ştiţi că ele nu sunt adecvate pentru orice tip de produs. Sunt eficiente pentru protejarea produselor împotriva apei, murdăriei şi a grăsimii de pe mâini, însă nu oferă protecţie adecvată în caz de strivire sau îndoire. Chiar dacă sunt foarte rezistente, pungile sunt subţiri şi nu au rigiditate. Acest lucru înseamnă că dacă aveţi de expediat produse ce s-ar putea zdrobi în timpul transportului, ar trebui să căutaţi alte opţiuni de ambalare mult mai sigure. 

Pungi cu zip – cât costă?

Dacă vreţi să cumpăraţi pungi ziplock cu siguranţă veţi lua în considerare preţul. În funcţie de mărimea afacerii dumneavoastră sau de frecvenţă nevoilor dumneavoastră specifice de transport este puţin probabil că veţi cumpăra câte o astfel de pungă ziplock din când în când. De aceea, producătorii şi distribuitorii oferă pachete de pungi ziplock în cantităţi mai mari (50, 100 bucăţi etc). Fabrica de ambalaje Paff vă oferă seturi de câte 1000 de pungi cu zip, de diferite dimensiuni: 40 x 60 mm, 50 x 70 mm, 60 x 80 mm, 300 x 400 mm etc. Un set de 1000 bucăţi pungi ziplock 40 x 60 mm costă în jur de 10 lei iar un set de 1000 de bucăţi cu dimensiune mai mare de 300 x 400 mm costă aproximativ 304 lei. Preţurile nu conţin tva iar pentru oferta actualizată în fiecare zi vă rugăm accesaţi site-ul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.