Saci big bag – folosiţi în loc de cutii supradimensionate

Saci big bag sau containerele flexibile sunt extrem de populare pentru depozitarea şi transportul produselor şi materialelor vrac, granulare, pulberi şi chiar lichide. 

Dacă în prezent folosiţi cutii supradimensionate pentru depozitarea şi transportul produselor şi materialelor vrac, trebuie să ştiţi că big bags reprezintă o alternativă mult mai eficientă şi accesibilă. 

Saci big bag – ce sunt?


Containerele flexibile sau saci big bag sunt containere industriale, fabricare din polipropilenă ţesută, care poate fi căptuşită cu un material suplimentar. Sacii sunt utilizaţi pentru transportul şi depozitarea cantităţilor mari de produse fluide uscate, cum ar fi materiale pulberi sau granule. Sunt uşor de umplut prin partea superioară şi se golesc rapid, prin partea inferioară. 

Big bags sunt folosiţi în toată lumea pentru stocarea şi transportul cantităţilor mări de produse. Sacii se pot personaliza şi pot fi disponibili în diverse dimesiuni. Sunt uşor de depozitat (pentru că se pliază când nu sunt  folosiţi) şi reprezintă o opţiune sigură şi curată. Sunt fabricaţi din propilenă 100% şi pot fi reciclaţi sau chiar reutilizaţi în anumite condiţii (se recomandă ca doar sacii cu factor de siguranţă 6:1 să fie refolosiţi). Big bags se stivuiesc când nu sunt folosiţi şi sunt uşori. Pentru eficienţa, după folosire se pliază şi ocupă puţin spaţiu. 

 Saci big bags – 3 beneficii cheie


Big bags sunt mai avantajoşi din punct de vedere economic. Vă ajută să economisiţi din mai multe puncte de vedere:

  • – creşteţi eficientă: cu ajutorul big bags puteţi umple şi goli foarte repede produsele în recipiente pentru a fi depozitate sau expediate. În loc să goliţi manual sacul, acesta se descarcă extrem de uşor, aproape fără efort. În general pentru descărcare se are în vedere o gură de scurgere în partea inferioară. Aceasta este o metodă eficientă şi precisă prin care conţinutul se descărcă în recipientul dorit. 
  •  
  • – costuri de expediere. Dacă aveţi contract cu o firmă de transport pentru livrarea mărfii, cel mai probabil plătiţi în funcţie de greutatea produselor. În cazul cutiilor de carton supradimensionate costurile de transport sunt mai mări deoarece cutiile ocupă mai mult spaţiu. Apoi ele sunt realizate în mai multe straturi de carton şi cel mai adesea se aşează pe un palet de lemn. În schimb, big bags sunt mai uşori şi ocupă mai puţin spaţiu. 
  •  
  • – big bags se pot reutiliza sau recicla; în anumite condiţii sacii se pot reutiliza sau se pot recicla. 

Saci big bag pentru depozitare. După ce sunt umpluţi big bags se pot depozita ca atare. Cutiile supradimensionează sunt în general aşezate pe paleţi care sunt voluminoşi, grei. Când sunt încărcaţi, big bags sunt gândiţi astfel încât să-şi menţină forma. Pot fi stivuiţi ca să organizaţi cât mai bine spaţiul de depozitare. Deşi unele cutii supradimensionate se pot stivui, există riscul ca ele să se strivească sub greutatea celor de deasupra. 


Big bags se pot fabrica în funcţie de cerinţele cumpărătorului. Se pot personaliza cu logo-ul firmei, pot avea mai multe culori, mai multe dimensiuni, pot fi prevăzuţi cu folie PE pe interior, pot avea două sau patru mânere pentru a fi uşor de manipulat, pot fi prevăzuţi cu tub de încărcare şi descărcare. 

Prin urmare, big bags reprezintă o metodă sigură, eficientă, curată şi verde pentru stocarea şi transportul materialelor şi alimentelor vrac, în cantităţi mări. Sunt ideali pentru produsele agricole şi alimentare, pentru materiale de construcţii şi de amenajare. Chiar dacă cutiile din carton (supradimensionate) au o istorie complexă, totuşi despre big bags putem spune că reprezintă viitorul în depozitarea şi transportarea materialelor fluide, uscate. 

Indiferent că vă interesează 3 saci big bags, 50 sau 1000 de saci foarte mări, noi avem soluţia pentru dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru detalii
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.