Saci big bags – Ce sunt şi la ce se folosesc?

Paff este producător şi distribuitor de saci big bags pentru uz comercial. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la nevoile afacerii dumneavoastră în ceea ce priveşte aceşti big bags, aţi ajuns în locul potrivit, pentru că în acest articol vom discuta mai detaliat despre aceste soluţii de ambalare şi transport pentru mărfuri vrac. 

Poate că vă întrebaţi: “Ce înseamnă saci big bags?” Putem răspunde simplu la această întrebare: big bags sunt saci foarte mari care se utilizează pentru depozitarea şi transportul produselor uscate. Există mai multe utilizări pentru big bags, iar la paff vă punem la dispoziţie saci de dimensiuni diferite: pentru încărcături medii saci big bags de 1000 x 500 x 1100 mm căptuşiţi cu folie PE la interior şi cu două mânere, big bags pentru încărcături grele având dimensiuni de 900 x 900 x 1300 mm  şi big bags cu tub de încărcare şi descărcare rapidă (cu dimensiune de 800 x 800 x 1050 mm şi capacitate de 700 kg). Pentru oferta noastră actualizată vizitaţi pagina produselor big bags. https://www.paff.ro/saci-big-bags-container-flexibil

Ce trebuie să ştiţi despre saci big bags?

Este aproape imposibil să ne dăm seama când şi în ce mod au fost folosiţi big bags pentru prima dată. Dar ceea ce ştim este că aceşti saci reprezintă o soluţie complexă pentru depozitarea şi transportul cantităţilor mari de produse şi alimente vrac. De fapt big bags se folosesc în comerţul naţional şi internaţional încă din 1940. 

Aceşti saci au fost iniţial fabricaţi din cauciuc sau PVC. În anii 1960, producătorii au dezvoltat saci big bags mult mai durabili, care ar putea rezista în caz de condiţii meteorologice extreme. Aceşti saci au evoluat apoi în sacii pe care îi cunoaştem azi şi care sunt ţesuţi într-un strat gros de polietilenă sau polipropilenă (două materiale foarte dure). 

Big bags din polipropilenă au devenit extrem de versatili, eficienţi şi rezistenţi. În plus, sacii pe care îi comercializăm sunt ecologici. Fabricaţi din polipropilenă, aceşti big bags au un design unic cu două sau patru bucle cu gură de umplere. 

Sacii big bags sunt în general utilizaţi pentru minerale, produse chimice, pulbere metale, produse alimentare, hrană pentru animale şi produse medicale. 


Big bags sunt în general fabricaţi din polipropilenă ţesută. Dimensiunile standard sunt de 35 inch x 35 inch, iar înălţimea este variabilă (în general de 96 inch). Când comandaţi saci big bags de la PAFF puteţi alege dimensiunea care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră de depozitare. Sacii pot fi transportaţi pe paleţi, iar cei cu tub de încărcare şi descărcare sunt prevăzuţi cu patru mânere la colţuri astfel încât să fie uşor de manipulat direct cu stivuitorul. Sacii sunt 100% reciclabili şi au preţuri extrem de avantajoase, fiind de altfel variante mult mai convenabile decât cutiile supradimensionate. 

 

Acum că aţi aflat ce sunt sacii big bags (detalii aici) şi pentru ce se folosesc, mai departe puteţi să vă daţi seama dacă sunt utili pentru afacerea dumneavoastră. În cazul în care transportaţi adesea mărfuri uscate în cantitate mare, big bags vor reprezenta un plus de ajutor în ceea ce priveşte aprovizionarea şi distribuţia. Dacă aveţi o fermă sau furnizaţi alimente vrac în cantitate considerabilă sau aveţi nevoie de saci mari pentru nisip şi alte produse şi materiale similare, nu veţi greşi dacă veţi opta pentru saci big bags ca soluţie de depozitare şi transport. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.