Cutie cu bomboane de Valentine’s Day 

Oferiţi bunătate (şi bomboane) la locul de muncă – o cutie cu bomboane de ciocolată.

Bun venit Februarie! – Este perioada anului când oriunde te uiţi vezi numai inimioare roşii. Aici o cutie sofisticată cu bomboane, colo trandafiri roşii plăcut mirositori. Lucrul acesta ne aduce aminte că dragostea pluteşte în aer. Vă arătaţi dragostea faţă de familie şi faţă de cei dragi la care ţineţi, dar de ce să nu profitaţi de această zi specială de Valentine's Day pentru a arăta colegilor de la serviciu faptul că ţineţi la ei, că îi stimaţi şi îi respectaţi? 

În general vă petreceţi 40 de ore pe săptămână la birou alături de oameni cu care împărtăşiţi aceleaşi scopuri profesionale (cel puţin în ceea ce priveşte compania pentru care lucraţi). Asta înseamnă că ar trebui să le arătaţi colegilor că îi apreciaţi pentru ceea ce fac. 

Exprimaţi-vă aprecierea prin bunătate – o cutie cu bomboane!


Fiţi buni unii cu alţii. Nu e nevoie să cheltuiţi bani ca să faceţi unui coleg ziua mai frumoasă. În ziua de azi când toată lumea este atât de ocupată şi stresată (mai ales la locul de muncă), ne găsim de multe ori adânciţi în propriile noastre activităţi din care uităm să ne oprim şi să ne uităm ce este în jurul nostru. Salutaţi-l pe colegul cel nou din birou. Ieşiţi cu colegii la o cafea şi schimbaţi opinii. Zâmbiţi colegilor şi încurajaţi-i atunci când au nevoie de acest lucru. Cei mai mulţi dintre noi am fost învăţaţi în cei 7 ani de acasă să spunem “Mulţumesc”. Nu uitaţi să folosiţi acest cuvânt la locul de muncă mai ales atunci când lucrurile sunt bine făcute. Nu e greu şi nu vă ia mult să vă arătaţi mulţumirea. Este simplu şi va ajuta să lucraţi împreună mult mai bine. 

Recunoaşteţi atuurile colegilor dumneavoastră
Recunoaşteţi calităţile colegilor dumneavoastră şi nu îi criticaţi pentru slăbiciunile lor. Faceţi parte cu toţii din aceeaşi echipă şi lucraţi pentru îndeplinirea aceloraşi obiective. Arătaţi-vă mulţumirea faţă de colegi atunci când aceştia acţionează în mod corespunzător. Când există probleme încercaţi să găsiţi împreună soluţii eficiente şi chiar să anticipaţi soluţii pentru eventuale probleme ce pot apărea. Dacă toată lumea se înţelege şi lucrează ca o echipă, totul va merge mult mai bine în acea firmă. 

Respectaţi spaţiul personal al colegilor dumneavoastră
E atât de simplu să ţineţi cont de această regulă. Ţinând cont de spaţiul personal al colegilor dumneavoatra veţi crea armonie la locul de muncă. Având în vedere că multe birouri se află atât de aproape unele de altele este important să realizaţi că ceea ce faceţi poate fi deranjant pentru colegii dumneavoastră. 

Dacă v-aţi hotărât să deveniţi mai amabil şi mai bun cu cei de la birou, începeţi azi cu o cutie de bomboane cu ciocolata. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.