Refolosește cutiile din carton

Cutii din carton refolosite la mutare relocare. Femeie ambaleaza produse in cutii de carton.

Vrem să vă aducem la cunoștință problema cutiilor din carton folosite și despre cât de ușor, economic și eficient este să refolosiți în loc să reciclați atunci cand este vorba de cutiile din carton.

Ați auzit probabil de cei 3R „Reduce, Refolosește, Reciclează”. Aceasta este expresia folosită la nivel mondial sub care se desfășoară acțiunile de reducere a deșeurilor. S-ar putea să nu știți este faptul că  „Reduce, Refolosește, Reciclează” sunt enumerate în ordine cronologică. Astfel deși reciclarea ajută la reducerea deșeurilor și a îmbunătățiri mediului, reutilizarea produselor și a materialelor precum și reducerea consumului, au un impact cu mult mai pozitiv asupra mediului.

Pentru a face posibilă refolosirea cutiilor din carton vă recomandăm ca după ce cutia din carton și-a terminat ciclul pentru care a fost cumparată (ați depozitat marfa în depozit, ați primit produsele de la furnizor, etc.), se adună toate cutiile din carton folosite și se pliază într-o stivă sortate pe dimensiuni (nu îndepărtați banda adezivă aplicata pe acestea).

Cutiile folosite se pot folosi ca și cele noi?

Răspunsul este DA absolut. Se pot folosi în mutări și relocări imobiliare, depozitarea și manipularea produselor în depozite, de fapt nu exista restricții ci doar problema de marketing („reclama e mama comerțului” respectiv ambalajul) atata timp cât pe canalul unde se folosește ambalajul nu contează aspectul ambalajului – nu trebuie să existe nici o problemă în a refolosi un ambalaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.