​Ambalaje sticla – Soluții pentru sticle de vin și bere

Fabrica de ambalaje Paff este interesată în mod constant de cercetarea și lansarea de produse noi pe piață, care să întâmpine cerințele și preferințele clienților. Căutați cutii foarte bune, rigide, eficiente și rezistente pentru ambalarea sticlelor de vin sau de bere? Avem ceea ce căutați. Cele mai bune ambalaje sticla trebuie să fie rezistente ca să susțină o sarcină mai mare.

Cutiile din carton cu separatoare sunt disponibile la prețuri avantajoase, sunt calitative și vă permit să faceți economii de spațiu. În cazul în care căutați ambalaje sticla, trebuie să știți că aceste cutii cu separatoare sunt ideale pentru firmele cu volume de producție mici și mari.

Ambalaje sticla – cutii cu separatoare

Comandați cutii de carton pentru ambalarea sticlelor de vin direct pe site-ul Fabricii de ambalaje. Aceste cutii vin cu separatoare interne integrate, ceea ce le conferă mai multă rezistentă și fiabilitate, lucru ce le deosebește de alte tipuri de cutii. Datorită designului, cutia se formează mult mai repede în comparație cu o cutie obișnuită. De aceea, spunem că este ideală pentru departamentele de producție și ambalare, acolo unde viteza și volumul de muncă sunt esențiale pentru o productivitate sporită.

Cutiile de carton pentru sticle de vin sau de bere se livrează plate pentru a economisi spațiu cu depozitarea. Asamblarea lor în formă tri-dimensională este extrem de ușoară și se face rapid. Designul integrat și eficientizat face ca sticlele de vin să fie bine susținute și să se deplaseze cât mai puțin când sunt mișcate. Prin faptul că fiecare sticlă are locașul său separat și nu se atinge de alte sticle, se reduce riscul de ciocnire și de spargere. Pentru o rezistență maximă, separatoarele pot fi lipite. Aceasta este o soluție optimă pentru ambalaje sticla.

Fiind fabricate din carton ondulat greu, cutiile cu separatoare integrate sunt utile pentru comercianții cu amănuntul care distribuie vin sau bere, dar și pentru utilizatorii casnici care obișnuiesc să păstreze în beciuri cantități semnificative de vin.

Cartonul din care sunt fabricate separatoarele poate fi gros (pentru cutia în care încap 6 sticle) sau extra-rigid (pentru cutia în care încap 12 sticle).

Pentru a afla mai multe detalii despre întreaga noastră gamă de produse și servicii vă rugăm să accesați www.paff.ro. Acum puteți cumpăra ambalaje sticla, separatoare și alte cutii necesare în procesul de ambalare chiar din fața calculatorului!

Avantajul este că puteți verifica amănunțit, din punct de vedere vizual, fiecare produs, exact atunci când aveți timp. Produsele sunt descriese în mod clar pentru ca dumneavoastră să știți ceea ce cumpărați, să puteți face comparații între mai multe tipuri de produse și să alegeți la final ceea ce vă trebuie cu adevărat. În cazul în care nu știți sigur pentru ce ambalaje să optați, puteți suna la numerele de telefon afișate pe site. La fel, în cazul în care doriți ca anumite materiale să fie personalizate, specifice activității pe care o desfășurați, puteți interacționa online cu un consultant.

Iată deci cât de ușor este să cumpărați consumabile, ambalaje sticla și alte produse de ambalare de calitate stând confortabil în fotoliul dumneavoastră de la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.