Ambalajul cadoului de Dragobete! Idei practice

 Ambalajul spune cat o mie de cuvinte.
 
 Se apropie Dragobete, sărbătoarea românească a dragostei și încă nu știți ce ambalaj să alegeți pentru cadoul oferit persoanei iubite? 
 
 Fie că sunteți persoană fizică sau proprietarul unei afaceri, trebuie să vă asigurați că spiritul acestei sărbători se regăsește și în ambalajul cadoului. 
 De Dragobete ambalajul ar trebui să fie el însuși un cadou. Acest lucru va aduce cu siguranță un zâmbet pe fața persoanei care îl primește. 
 
 Sărbătoarea de Dragobete reprezintă momentul perfect pentru a arătă persoanei dragi cât de mult o iubiți. Cadourile nu trebuie să fie costisitoare sau voluminoase-e nevoie doar de ceva special pentru a determina un impact major. Una din cele mai simple metode de a adăuga cadoului o notă speciala este de a selecta un ambalaj drăguț și atractiv. Orice persoană care are la îndemână câteva materiale poate transforma un ambalaj simplu într-unul de efect. 

 

Ambalajul cadourilor de Dragobete – idei practice


 a) Stabiliți o temă specială de Dragobete. 
 Indiferent de cadoul pe care îl împachetați, trebuie să găsiți o temă a dragostei pentru ambalaj. În acest sens puteți folosi inimioare roșii, emoticoane, autocolante, citate frumoase și orice altceva care ne trimite cu gândul la iubire. În acest fel veți putea pregăti un ambalaj perfect pentru ziua dragostei. 
 
 
 b) Folosiți cutii de cadouri
 Acesta este cel mai simplu mod de a ambala cadourile și micile atenții de Dragobete. Cutiile de cadouri au deja motive preprintate și nu prea mai aveți ce face pentru ca ambalajul să fie mai atractiv. Puteți să adăugați panglici sau flori ca decor, însă cutia de ambalare poate fi folosită așa cum este, fără alte accesorii. Cutiile de cadouri reprezintă o variantă eficientă și la îndemână pentru firmele mici și pentru persoanele care au puțin timp la dispoziție pentru a pregăti cadourile. 
 
 
 c) Personalizați pungile de cadouri
 Luați o pungă de plastic sau de hârtie și personalizați-o cu elemente de dragoste. Folosiți-vă creativitatea pentru ca ambalajul să fie cât mai atrăgător. Dacă nu vă pricepeți să creați un design special, este mai sigur să păstrați o linie simplă în loc să exagerați. 
  
 
 d) Ambalaj simplu din pungi albe de hârtie
 Niciodată nu veți da greș dacă alegeți pungi de hârtie. Puteți să puneți cadoul într-o pungă albă de hârtie, să-l legați cu o sfoară sau cu o bandă adezivă. Adăugați un sticker sau alt element în formă de inimă și asta este tot. Soluția funcționează perfect de fiecare dată!
 
  
 e) Aplicați ștampile pe ambalaj
 Dacă aveți nevoie de un design rapid pentru ambalajul cadoului pe care l-ați pregătit, puteți să folosiți un marker pentru a desena mai multe inimioare sau alte modele direct pe hârtia ambalajului. De asemenea, puteți tăia o gumă de șters în formă de inimă iar apoi o puteți folosi ca și ștampilă pentru a decora ambalajul. Inimoarele sunt cele mai uzuale însă puteți folosi și alte elemente de design pe care le puteți aplica direct pe hârtia ambalajului. Este simplu și distractiv. Încercați și dumneavoastră!
 
 Ce planuri aveți de Dragobete? Ne-ar face plăcere să ne împărtășiți din ideile și sugestiile dumneavoastră de ambalare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.