Cutii carton mutare – Cum ambalaţi cărţile ?

Urmează să vă mutați?

V-ați gândit cum o să vă împachetați cărțile?

Cutii carton mutare – Sfaturi de impachetare a cartilor

Deși cărțile nu sunt printre cele mai fragile obiecte, este necesar să le ambalați bine pentru a vă asigura că nu se vor deteriora în momentul în care le mutați dintr-o locație în alta. Ne place să citim diverse tipuri de cărți, dar când vine vorba despre cum ar trebui să le împachetăm se pare că nu prea avem idee cum putem face acest lucru cât mai bine. Drept rezultat cele mai multe persoane care se mută înghesuie rapid câteva teancuri de cărți în primele cutii pe care le au la îndemână. Procedând astfel există riscul ca ele să se deplaseze dintr-un loc în altul, să se rupă și să se amestece.

În acest articol vom aduce în atenția dumneavoastră câteva sfaturi utile care vă vor ajută în ambalarea cărților pe care urmează să le mutați în noua dumneavoastră locuința.

 Sfaturi ambalare cărți în cutii carton mutare 

  • Acoperiți cărțile. Dacă sunt acoperite, vă mai rămâne doar să le curățați. Este indicat să dați jos etichetele nedorite și să le acoperiți dacă nu sunt protejate. Fiți atenți la colțurile cărților pentru că acestea sunt cele mai delicate zone.
  • Cărțile trebuie să fie bine protejate de mizerie, praf și umiditate. Dacă sunt acoperite în mod corespunzător, mai departe le puteți așeza în cutii de plastic sau cutii carton mutare pentru a le proteja de mizerie și apă.
  • Adresa de livrare (dacă expediați cărțile prin curierat la noua adresă). După ce ați împachetat cărțile, notați pe ele adresa de livrare. Asigurați-vă că adresa este cea corectă, iar apoi lipiți-o pe cutia cu cărți pe care urmează să o expediați. Ca măsură suplimentară de precauție este indicat să lăsați o cartelă cu adresă în interiorul pachetului. În cazul în care cutia se desface, cartea va putea fi în continuare trimisă la adresa corectă.
  • Alegeți cutii carton mutare adecvate. Aceasta reprezintă una din cele mai bune practici în ambalarea cărților. Cutiile sunt extrem de versatile având în vedere că pot avea diferite dimensiuni și că pot fi realizate din carton foarte gros. Cu toate acestea, este important că ele să aibă dimensiunea potrivită pentru cărțile pe care le veți așeza înăuntru. Nu alegeți cutii prea mari pentru că vor rămâne prea multe spații goale în interior. Cel mai bine este să vă uitați la cărți, să măsurați un teanc de cărți pe care intenționați să-l puneți într-o cutie, iar apoi să comandați cutii potrivite, doar puțin mai mari decât măsuratorile obținute. Eventualele spații libere ce rămân în interior se pot umple cu folie cu bulinuțe sau alte materiale de umplutura pentru a proteja cărțile. De exemplu, din magazinul online www.paff.ro puteți comanda cutii carton mutare.
  • Sfaturi de refolosire a cutiilor în care ați transportat cărțile. Dacă aveți nevoie de cutii pentru a transporta cărțile în alt loc le puteți folosi pe cele pe care le dețineți deja. Acestea ar trebui să aibă o dimensiune potrivită și să fie suficient de solide. Pentru un aspect estetic mai frumos, poate fi util să le folosiți pe dos atunci când le reutilizați. După ce v-ați mutat și ați adus cărțile în noua locație, desfaceți cutiile și scoateți tot ce este în ele. Nu aruncați cutiile pentru că le puteți refolosi în multe alte situații.

În afară de aceste sfaturi, întotdeauna este bine să vă etichetați lucrurile și cutiile care conțin anumite obiecte. Atunci când veți căuta o carte anume va fi mai ușor să o găsiți. Pentru ajutor, servicii de ambalare și alte sfaturi vă rugăm să verificați site-ul Fabricii de ambalaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.