Producem şi distribuim cutii mai bune! Iată de ce

Realizăm cutii de calitate. Vreţi să aflaţi de ce cutiile pe care noi le producem în fabrica de ambalaje sunt mai bune? Citiţi acest articol. 

Multe firme pretind că oferă cutii de carton bune, dar oare care este calitatea lor?

Producem cutii rezistente

Cutiile pe care le producem în fabrica de ambalaje sunt realizate cu seriozitate şi sunt foarte rezistente. Puteţi fi sigur că nu veţi avea probleme cu ele, iar produsele pe care le comercializaţi vor fi în siguranţă atunci când vor fi depozitate sau atunci când vor fi expediate către clienţii care au plasat comenzi online. 

De ce?

Pentru că:

1. Dumneavoastră decideţi dimensiunea cutiilor de care aveţi nevoie. Nu sunteţi nevoit să achiziţionaţi cutii de dimensiuni apropiate care există deja pe stoc. Prin urmare, cutiile pe care le comandaţi vor respecta EXACT specificaţiile dumneavoastră. Merită să amintim aici faptul că veţi găsi la noi pe site o categorie separată de cutii aflate la lichidare. Acestea beneficiază de preţuri reduse deoarece provin din retururi comenzi. Da, acestea există deja şi au dimensiuni stabilite. Verificaţi dacă aceste cutii aflate în lichidare sunt ceea ce aveţi nevoie. Altfel, vom produce pentru cutii noi în conformitate cu cerinţele dumneavoastră specifice.


2. Onorăm deopotrivă comenzi mai mici şi mai mari. În timp ce unele firme comandă seturi de peste 200 de cutii, sunt persoane care ne solicită doar 5-10 bucati sau câteva materiale de ambalare (în limita a 50 lei comandă minimă pe site). Vă asigurăm că tratăm cu profesionalism şi seriozitate ambele comenzi. Prin urmare, la PAFF încercăm să răspundem si să preîntâmpinăm cele mai diverse solicitări.


3. Putem imprima logo-ul companiei dumneavoastră pe cutii. Dacă aveţi nevoie de cutii de carton într-un singur strat sau în mai multe straturi, le putem imprima cu anumite informaţii şi mesaje. Profitaţi de această oportunitate la îndemână şi accesibilă pentru a vă promova mai bine în rândul clienţilor şi a potenţialilor cumpărători. 


4. Dacă aveţi nevoie de cutii speciale pentru anumite proiecte, vă putem ajuta. Suntem deschişi propunerilor şi punem la dispoziţia dumneavoastră experientă noastră, materiale de calitate, idei practice şi sugestii cu scopul de a realiza pentru dumneavoastră cele mai bune soluţii în materie de ambalare a produselor. 


5. Vă oferim şi alte produse necesare în procesul de ambalare a produselor (de exemplu: bandă adezivă, materiale de protecţie ca folii cu bule de aer, plăci din polistiren).


6. Asigurăm suport şi consultanţă tehnică în alegerea celor mai bune soluţii de ambalare pentru produsele dumneavoastră. 

Indiferent de numărul şi tipul produselor de ambalare de care aveţi nevoie vă putem ajuta într-un mod profesionist, cu materiale de calitate şi servicii flexibile. Nicio întrebare nu este prea mică sau nesemnificativă pentru că fiecare client este la fel de important pentru noi. 

Dacă doriţi să folosiţi calculatorul nostru de preţ pentru cutii personalizate, puteţi accesa pagina firmei sau ne puteţi contacta la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.