Saci rafie – cum puteţi depozita produsele afară?

Puteţi depozita produse direct afară dacă le aşezaţi în saci rafie. Iată cum.

Este important să cunoaşteţi cum puteţi folosi sacii de rafie pe care îi găsiţi în oferta noastră pentru a vă eficientiza activitatea şi pentru a evita orice posibile probleme sau deteriorări ale produselor pe care le comercializaţi şi pe care vă doriţi să le păstraţi în cele mai bune condiţii. 

Ne-aţi putea întreba dacă sacii de rafie pe care îi distribuim pot fi umpluţi şi depozitaţi afară. Răspunsul este: da. Puteţi să-i lăsaţi afară, dar nu o perioada lungă de timp. 

Saci rafie – cum puteţi să depozitati produsele afară eficient şi sigur?

Este adevărat că sacii de rafie sunt foarte rezistenţi, însă razele ultraviolete îi pot degrada. Sacii de rafie standard conţin inhibitori de ultraviolete şi pot fi depozitaţi afară pentru o perioadă mai lungă în comparaţie cu sacii care nu conţin aceşti inhibitori. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că inhibitorii de ultraviolete nu asigură o protecţie de 100% împotriva soarelui. În schimb, ei fac ca sacii de rafie să reziste mai mult timp afară, în soare. Vorbim de o durată de aproximativ 1600 de ore, adică în jur de 66 de zile (două luni). Această perioadă nu este una precisa, întrucât un factor important îl reprezintă şi zona de depozitare. Există regiuni pe Glob unde razele UV sunt mai puternice şi prin urmare sacii vor rezistă mai puţin la degradare. 

Din cauza acestei degradări în timp, nu ar trebui să depozitaţi produse în saci rafie afară pentru o perioada nedeterminată. Cu toate acestea, dacă este necesar, ei pot stă în soare pentru perioade scurte de timp. De exemplu, dacă achiziţionaţi saci de rafie pentru a depozita cartofii pe care i-aţi obţinut din agricultură, îi puteţi lasă câteva săptămâni afară, la lumină, înainte de a-i trimite către distribuitorii şi comercianţii care îi vor vinde mai departe către clienţii finali. Acest lucru nu reprezintă o problema. În schimb, dacă veţi saci de rafie afară pentru o perioada prea lungă de timp, ei se pot deteriora, îşi pierd din rezistenţă şi se rup, iar produsele din interior automat vor cădea pe jos sau se vor degrada. 

Iată ce saci rafie şi accesorii similare găsiţi la noi în oferta:

  • saci din ţesătură polipropilenă, seturi de 1000 bucăţi, albi, diverse mărimi
  • saci de rafie de culoare închisă – detalii aici
  • sfoară din rafie – detalii aici
  • maşină de cusut portabilă pentru saci rafie – detalii aici 

Aveţi şi alte întrebări legate de utilizarea sacilor de rafie? Contactaţi-ne la fabrica de ambalaje. Rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi detalii suplimentare despre produsele pe care le producem şi le distribuim, despre cotaţii de preţ şi despre saci rafie de calitate la preţuri avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.