Folie stretch neagra – când e utilă?

O modalitate simplă şi eficientă de a proteja mai bine obiectele pe care le expediaţi clienţilor dumneavoastră, este să folosiţi folie stretch neagra. Foliile extensibile pot fi transparente sau negre. Ambele variante prezintă avantaje iar atunci când vreţi să faceţi o comandă trebuie să vă gândiţi fix la nevoile dumneavoastră. Folia transparentă are avantajul că produsele ambalate se văd prin ea. Nu ne nevoie să desfaceti paletul ca să vedeţi ce conţine. Dar când transportaţi un palet de marfă s-ar putea ca folia transparenţă să nu fie cea mai bună soluţie. Uneori este mai util, eficient şi sigur să alegeţi folie stretch neagra. 

Când să folosiţi folie stretch neagra?

Dacă nu vreţi ca marfa dumneavoastră să fie identificată şi vizibilă în timpul transportului, comandaţi folie stretch neagra şi împachetaţi paletul cu ea. Această soluţie de ambalare este special concepută pentru ca bunurile dumneavoastră să fie în siguranţă în timpul transportului. Să presupunem că transportaţi pe paleţi echipamente sau componente electronice scumpe (telefoane smart, tablete, stickuri usb compacte, plăci video rare, SSD-uri, camere foto etc). În afară de faptul că sunt valoroase, aceste obiecte sunt destul de mici şi se pot sustrage uşor din palet în timpul transportului. Ca să evitaţi astfel de lucruri, cel mai bine este să ambalaţi paletul în folie stretch neagra şi nu transparentă. 

Folia neagră extensibilă are toate atuurile unui produs bun de ambalare. Previne pătrunderea umezelii, a mizeriei şi a prafului. Este uşor de manevrat, motiv pentru care puteţi infolia un palet în doar câteva minute. Aplicarea foliei se face manual, cu ajutorul unui dispenser ieftin sau folosind o maşinărie specială pentru împachetarea paleţilor. Indiferent de modul în care o veţi aplica, cu siguranţă paletul va arăta profesionist şi va ajunge în siguranţă la destinaţie. 

Trebuie să ştiţi că există mai multe tipuri de folie stretch neagra. Discutaţi cu furnizorul dumneavoastră de ambalaje pentru a primi câteva sfaturi în legătură cu materialele potrivite de împachetare şi cu cele mai bune soluţii care să se conformeze cerinţelor dumneavoastră. 

Vă recomandăm folie neagra de paletizat cu dimensiuni de 0.5 x 160 de metri şi grosime de 23 microni. Puteţi comanda din oferta noastră fie la bucată fie la set de 6 role. Expediem în toată ţara iar dacă suneti din Bucureşti şi faceţi o comandă de minim 500 de lei veţi beneficia automat de transport gratuit.

Încă nu ştiţi ce tip de folie stretch s-ar potrivit pentru proiectul şi nevoile dumneavoastră? Contactaţi-ne la 072.169.7233, 074.466.7233, 077.033.7233 pentru informaţii şi detalii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.