Saci raschel pentru legume și fructe 

Azi oamenii folosesc saci raschel foarte des. Atât de mult încât unii dintre noi ne lovim zilnic de ei. Acești saci sunt fabricați din polipropilenă, un material ecologic și reciclabil. Sacii raschel sau din plasă pot avea diverse dimensiuni și culori. Adesea sunt prevăzuți cu mânere ca să îi puteți apuca și transporta ușor. Unii saci nu sunt sigilați ci au un sistem de închidere special (cu niște ațe groase tip șireturi) și foarte confortabil atunci când îi refolosiți de mai multe ori.  
  
 Pentru ambalarea usturoiului, a cartofilor, a cepei și a porumbului se folosesc adesea saci raschel. În afară de acești saci mari, mai există și pungi tip raschel. Sunt fabricate în același stil, doar că sunt mai mici și sunt folosite pentru a ambala o cantitate mai mică de produse.  
  
 Designul special tip plasă le permite produselor să respire și să elimine excesul de umiditate. În acest mod, unele produse vor fi proaspete mai mult timp (de exemplu portocalele sau lămâile). În altă ordine de idei, veți putea vedea cu ușurință ceea ce se află în sac, ceea ce înseamnă că va fi mult mai ușor să vă organizați produsele.  
  
 Dar oamenii folosesc azi saci raschel și pentru depozitarea hainelor. Sunt perfecte pentru articolele din țesături delicate atunci când le spălați. Sacii mai mari pot fi utili în sortarea șosetelor, mai ales dacă obișnuiți să rătăciți câte o pereche. Dacă veți pune hainele în saci tip plasă le veți găsi sau sorta mult mai ușor și rapid.  


 Saci raschel – idei inedite de refolosire 


  
 Acești saci raschel mici în care cumpărăm clementine, lămâi, mere sau portocale sunt prea drăguți și utili ca să îi aruncăm. Iată câteva idei de refolosire a sacilor tip plasă.  
  
 1. Luați o plasă mică, mototoliti-o, legați-o cu un elastic și folosiți-o ca și burete pentru a spăla vasele și tigăile din materiale neaderențe (pe care buretele abraziv le-ar deteriora în mod normal). 
 2. Atârnați o pungă raschel pe lângă oglindă și puneți în ea clame și ace de păr. Le veți avea la îndemână întotdeauna.  
 3. Transformați-i în săculeți decorativi. Pot fi umpluți cu plante uscate frumos mirositoare (de exemplu lavandă). Prindeți-i la vârf și legați-i cu o panglică decorativă.  
 4. Copiii pot refolosi saci raschel pentru a-și transporta jucăriile de nisip la mare.  
 5. Se pot transforma în bureți de baie.  
 6. Îi puteți folosi pentru activități de croșetat.  
 7. Se pot folosi și ca instrumente de aplicare a acuarelelor în tehnici speciale de pictat (picurare cu stropi).  
 8. Întindeți o plasă raschel pe un cadru vechi, capsați din loc în loc și îl puteți folosi pe post de organizator de cercei.  
  
  
 Aveți nevoie constant de un furnizor de saci raschel? Vă putem ajuta. Sunați-ne acum la 072.169.7233  ·  074.466.7233  ·  077.033.7233  pentru detalii și informații suplimentare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.