Pungute ziplock pentru sandwichuri

Vindeți sandwich-uri? Achiziționați pungute ziplock pentru a le menține proaspete și sigure pentru consum.

În Marea Britanie, sandwich-urile proaspete sunt fără îndoială una din cele mai consumate și plăcute gustări de care se bucură toată lumea. Puteți face sandwich-uri în orice combinații, atâta vreme cât folosiți pâine, o chiflă sau batoane.

Când planificați o ieșire la picnic sau când vă doriți să luați un pachet cu dumneavoastră la serviciu, este adesea important ca ambalajul în care puneți mâncarea să o mențină pe aceasta în condiții de siguranță. Și nu doar atât. Ar trebui să fie plăcut ochiului.

De cele mai multe ori, combinația dintre cele două calități de siguranță și atractivitate poate fi destul de dificil de realizat. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că ambalajul de hârtie sau polietilenă poate împiedica o aerisire corespunzătoare, precum și protecție împotriva contaminării. Dar utilizarea de pungute ziplock oferă aceste beneficii la costuri foarte mici.

Aceste pungi extrem de versatile care sunt cunoscute și sub denumirea de pungi duplex sau pungi cu fermoar sunt fabricate din polipropilenă. Pentru a fi permeabile la aer, aceasta se amestecă cu o hârtie sulfit albă, motiv pentru care alimentele pot fi menținute în ele în siguranță pentru o perioadă lungă de timp. Aceste caracteristici fac ca păstrarea sandwich-urilor în pungi tip ziplock să fie extrem de eficientă.

Există mai multe avantaje pentru care se merită să folosiți pungute ziplock:

  • Ambalaje cu imagini. Frumusețea pungilor ziplock stă în posibilitatea de a le transforma într-un ambalaj atractiv, fără a compromite calitatea sau prospețimea produselor. Pungile pot fi imprimate pentru o mai bună prezentare. De exemplu, un sandwich cu roșii poate fi ambalat într-o pungă imprimata cu 2-3 felii de roșii.
  • Marketing prin maximizarea prezentării pe pungute ziplock. Folosirea pungilor transparente ziplock pentru sandwich-uri reprezintă o metodă de marketing foarte eficientă. Ambalajul este frumos și atrage clienți, dar nu implică cheltuieli mari. Este accesibil pentru buzunar. Veți putea să maximizați vânzările de sandwich-uri prin imprimarea pungillor, iar acest lucru se poate realiza la cele mai mici costuri. Studiile arată că un ambalaj mai atractiv are mai multe șanse de vânzare în comparație cu unul care nu iese în evidență.
  • Respectarea standardelor și reglementărilor în domeniu. Dacă lucrați de ceva vreme în această afacere de distribuție a sandwich-urilor probabil că utilizați deja pungi ziplock. S-au dus zilele când astfel de produse alimentare erau împachetate în pungi simple de polietilenă. Mai mult, toată lumea este preocupată azi de protejarea mediului înconjurător, motiv pentru care pungile ziplock sunt din ce în ce mai utilizate în astfel de domenii. Ele se pot recicla ușor. Iar în acest mod veți contribui la salvarea stratului de ozon și la reducerea impactului schimbărilor climatice. Pungile ziplock se folosesc și de către artiști, fotografi, persoane care lucrează în catering.
  • Asigurarea igienei. În mediul extern există o mulțime de microorganisme care pot afecta și contamina alimentele. Atunci când le pregatiti, depozitați și transportați riscul ca ele să se contamineze crește, mai ales dacă au în componența zahăr. Este important să vă asigurați că sandwich-urile sunt bine aerisite fără însă a crea un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor anaerobe.
  • Dimensiune și tip:  când veți comanda pungute ziplock veți descoperi că acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și mărimi. 

Aflați cum sunt pungile noastre ziplock disponibile pentru vânzare în magazinul online www.paff.ro – comanda aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.