Ambalaje carton. Când folosim separatoare?

Căutați ambalaje carton și cele mai eficiente soluții de împachetare și depozitare a produselor? Iată cât de eficiente pot fi separatoarele din carton și cum le puteți folosi.

O firmă poate să utilizeze separatoarele din carton în diverse situații. Cel mai adesea când se pun într-o cutie, vă permit să așezați înăuntru mai multe produse, separate individual. Separatoarele protejează produsele și minimizează riscurile de deteriorare care pot apărea ca urmare a transportului sau a depozitării.

Separatoarele s-au folosit în cutii pentru organizarea și protejarea produselor timp de mai mulți ani, însă separatoarele fabricate din carton prezintă o serie de avantaje care le fac să devină cea mai bună alegere pentru o firmă interesată în soluții optime de ambalare.

Separatoare și ambalaje carton-beneficii

 

  • materiale reciclate -separatoarele din carton sunt fabricate din materiale reciclate, motiv pentru care sunt mai benefice pentru mediul înconjurător.
  • protecție împotriva incendiilor-rezistă mai bine la incendii în comparație cu alte tipuri de separatoare.
  • costuri -pentru că sunt realizate din materiale reciclate, aceste separatoare au un cost de producție mai mic.
  • mai multe produse într-o cutie – utilizarea separatoarelor de carton permite ambalatorului să pună mai multe articole într-o cutie și sa fie bine protejate. Acest lucru determină costuri reduse de ambalare și livrare.

Toate acestea sunt motive pentru care orice companie ce livrează produse la distanță ar trebui să folosească separatoare de carton. Sunt practice și eficiente pentru companii mai mari sau mai mici.

Desigur că ne interesează în primul rând cum sunt folosite aceste separatoare de către companii pentru a ambala produsele, însă ar trebui să avem în vedere și utilitatea lor pentru consumatorii finali .

Ambalaje carton și separatoare-Întrebuințări diverse

 

În afară de separarea produselor în cutii, clienții finali pot găsi multe alte întrebuințări acestor materiale de ambalare. Acasă pot fi folosite în mai multe scopuri. E nevoie de puțină imaginație și puțină îndemânare.

  • separatoare în valiză. De multe ori cei care urmează să călătorească își umplu valiza cu o mulțime de haine și alte lucruri. E dificil să găsești ce ai nevoie printre atâtea lucruri și e dificil să-ți dai seama ce haine sunt curate și care sunt murdare. Prin urmare, puteți folosi separatoarele de carton pentru a organiza mai bine lucrurile în geamantane.
  • separatoare în sertare. În orice casă există dulapuri iar sertarele pot fi uneori pline cu diverse lucruri. V-ați gândit vreodată cât de eficient ar fi să folosiți astfel de separatoare de carton într-un sertar pentru a vă organiza mai bine lucrurile? Deschideți sertarul și le găsiți imediat. Separatoarele pot fi utile pentru organizarea cravatelor, papioanelor, bijuteriilor, șosetelor etc.
  • pe un perete. Dacă puneți un separatator direct pe un perete îl puteți folosi pentru a așeza în el diverse articole.
  • separatoare pentru cutiile cu mâncare. De multe ori copiilor nu le place când două alimente se amestecă. O idee excelentă este să folosiți divizoare din carton pentru a așeza alimentele separat în caserolă.

Desigur lista poate continua. Totul ține de imaginația dumneavoastră. Este adevărat că principalul avantaj al separatoarelor din carton este faptul că sunt fabricate din materiale reciclate. Dar identificarea modalităților prin care se pot refolosi le face să fie și mai ecologice.

Pentru ambalaje carton de calitate accesați paff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.