Banda adeziva – cum alegem cea mai bună soluție?

Fiți sincer. Ați încercat vreodată să ambalați un cadou pe ultima sută de metri folosind scotch subțire și transparent sau bandă adezivă de mascare? Noi am încercat. Și ni s-a părut destul de dificil de realizat, iar rezultatul inestetic și neprofesional. Lipsea ceva. Folosirea unor materiale adecvate pentru ca pachetul să arate foarte frumos.

Ceea ce vrem să spunem este că alegerea materialelor de lucru potrivite este esențială pentru orice activitate. La fel se întâmplă și cu ambalarea produselor.

Cum alegem cea mai bună banda adeziva?

Banda adeziva se află pe lista produsele noastre preferate pe care le comercializam în toată țara. Suntem siguri de calitatea acestui produs pe care îl punem la dispoziția clienților noștri. Nu are rost să irosim timp și efort folosind produse de calitate inferioară care pun în pericol integritatea coletelor și a produselor pe care intenționați să le transportați sau să le depozitați. Înțelegem că greșelile pot fi foarte costisitoare, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să repetați același proces de două ori. Și credeți-ne că aceasta este o lecție pe care o veți învăța rapid dacă încercați să pregătiți un colet pe care urmează să-l expediați în altă localitate, folosind doar bandă adezivă de mascare sau din hârtie.

Prin urmare, haideți să aruncăm o privire peste cele mai cunoscute tipuri de bandă adeziva pentru a vă ajuta să decideți singur ce variantă vi se potrivește cel mai bine. Cum trebuie să vă aprovizionați și ce probleme ar putea exista în cazul în care nu faceți alegerea cea potrivită pentru fiecare tip de ambalare?

Cele mai cunoscute benzi adezive de pe piață

În primul rând ne vom referi la banda adezivă transparentă. Există mai mulți producători pentru acest tip de bandă, dar în general ea este accesibilă la preț, foarte versatilă și nelipsită din uzul casnic sau la birou. Cumpărați un dispenser manual pentru a economisi timp și efort. În plus, vă veți proteja dinții în cazul în care aveți acel obicei de a tăia banda adezivă cu gura. Dispenserul manul vă ajută să aplicați banda ușor și rapid, iar la final o puteți tăia printr-o mișcare simplă.

În afară de varianta transparanta, există și bandă maro .Aceasta este cea mai utilizată bandă pentru închiderea cutiilor din carton.

Atât bandă transparentă, cât și cea maro pot fi personalizate cu mesaje speciale (de exemplu Fragil), cu numele, motto-ul sau brandul companiei.

În cazul transferurilor comerciale trebuie să știți că există pe piață bandă adezivă pentru fixare din PVC sau din polietilenă. Apoi mai găsim bandă adezivă din hârtie sau de mascare. Aceasta este ideală atunci când vopsiți pentru că vă ajuta să protejați unele colțuri sau zone pe care nu doriți să le vopsiți. Dar aceasta bandă nu este adecvată pentru închiderea cutiilor.

Alte tipuri de bandă adezivă pentru ambalare

Există o bandă adezivă specială pentru sigilat pungi. Are o lățime mai mică în comparație cu o bandă adezivă standard pentru închiderea cutiilor, se așează într-un aparat special și permite sigilarea rapidă a pungilor. Este ideală în unele magazine cum sunt măcelăriile, pentru că asigură o închidere rapidă și foarte bună a pungilor ce conțin diverse alimente.

În cazul în care doriți ca pachetul să nu poată fi deschis cu ușurință, puteți luă în considerare o bandă adezivă filament, cu inserție fibră de sticlă. Aceasta are o rezistență foarte bună la tensionare și o capacitate mică de alungire. Este utilă în împachetarea, asigurarea și legarea cutiilor grele sau a paletilor. Oferă protecție suplimentară cutiilor cu conținut fragil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.