Banda adeziva personalizata – comandă online

Banda adezivă personalizată este ideală pentru evidențierea denumirii companiei, a logo-ului dumneavoastră sau a produselor, din momentul în care un colet iese pe ușa depozitului și până ajunge la client.

Benzile imprimate pot ajuta la identificarea rapidă a cutiilor care necesită o manipulare specială sau o depozitare anume. Aceste mesaje vin în ajutorul clientului și protejează marfă în timpul transportului.

Unele benzi imprimate nu pot fi rupte sau îndepărtate fără a lăsa urme. În acest mod clientul poate refuza un colet dacă acesta nu este bine sigilat sau prezintă urme că a fost deschis. Banda personalizata prezintă mai multe avantaje care pot îmbunătăți vizibilitatea companiei dumneavoastră, fără să faceți publicitate în mod clasic, lucru ce ar însemna să plătiți sume semnificative pentru creșterea profiturilor.

Banda adeziva personalizata – beneficii

Principalul motiv pentru care firmele aleg să-și sigileze pachetele cu banda adeziva personalizata este de a-și comercializa produsul. Cu siguranță acest lucru înseamnă că eticheta este mai vizibilă, aspect ce nu ar trebui să lipsească dintr-un plan de marketing bine pus la punct. Banda va adăuga o eficiență și o valoare mai mare coletelor expediate la clienți.

Puteți să folosiți bandă personalizată în scop de marketing, iar noi putem imprima pe ea o serie de mesaje speciale de care aveți nevoie. În multe situații veți avea de trimis și ambalat obiecte fragile. În acest caz, pentru a le proteja și a vă asigură că acestea sunt manipulate cu atenție, puteți comanda bandă adezivă imprimata cu mesajul: “Fragil”. Asta înseamna că produsul se va livra clientului dumneavoastră în condiții de siguranță. Iată deci cât de mult poate ajuta acest lucru pentru dezvoltarea unei afaceri.

Dar banda adezivă nu se folosește doar pentru sigilarea coletelor. Iată un alt tip de situație în care ea își poate dovedi eficiența: în locuri publice pentru a-i atenționa pe oameni să nu se apropie de o anumită zonă nesigură sau de lucru. În această situație gândiți-vă câți oameni ar putea citi aceste mesaje pentru care nu veți fi nevoit să plătiți sume exorbitante ca să vă faceți publicitate.

Pentru uz personal găsim de asemenea bandă adezivă de mascare, care se poate folosi pentru cadouri speciale și pentru a adăuga o notă aparte unor pachete pe care le livrați către furnizori și clienți importanți.

Banda adeziva imprimata – cum cumpăr?

Iată o veste bună: avem în ofertă mai multe tipuri de bandă imprimată din care puteți alege. Astfel puteți comanda bandă adezivă disponibilă într-o singură culoare, în două culori sau în trei culori.

Cum arată logo-ul companiei dumneavoastră? Care sunt culorile care vă reprezintă? Sunați-ne la 072.169.7233  ·  074.466.7233  ·  077.033.7233 și spuneți-ne mai multe lucruri despre cum doriți să arate banda personalizată ideală pe care să o puteți utiliza cu succes în sigilarea pachetelor pe care le trimiteți clienților dumneavoastră. Alegerea culorilor și a mesajului ține doar de preferințele personale. Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi consulanta în alegerea celor mai eficiente mesaje și tipuri de bandă adezivă, capabile să vă optimizeze activitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.