Coltare carton si plastic – in atentia dumneavoastra

Coltare carton sau de plastic? Avem in oferta ambele variante. 

Atunci când vă pregătiți să expediați un palet cu produse, puteți arunca în zona colțurilor niște bucăți de carton căci marginile vor fi în regulă. Oare chiar așa să fie?

 Nu! Căci, din păcate acest lucru ar duce la apariția unor probleme majore-atât pentru expeditor cât și pentru destinatar. De aceea e important să folosiți coltare carton! Fără o protecție adecvată a colțurilor și a marginilor, există riscul ca produsele să se deterioreze, să se rupă sau să se spargă. Mai mult, există riscul că paletul să se încline sau să se prăbușească peste alți paleți de marfă sau peste angajații din depozit. Iată câte probleme nefaste și situații periculoase pot apărea dacă nu acordați suficientă atenție modului de protejare a colțurilor. 

 Soluții de protecție a marginilor 

 Dacă ar fi să discutăm despre protecția marginilor, dumneavoastră cum ați decide ce soluție să adoptați? Forma și mărimea încărcăturii ar trebui să fie elementele principale care ar trebui să determine ce tip de coltare se potrivește cel mai bine în acea situație. Dacă vorbim despre o încărcătură de marfă tradițională în formă dreptunghiulară, puteți folosi cu încredere coltare carton verticale sau orizontale. Dar dacă încărcătura are o formă atipică sau este mai dificil de împachetat pentru livrare, atunci ați putea avea nevoie de soluții personalizate pentru protejarea corespunzătoare a marginilor și colțurilor (de exemplu carton tip figure sau carton cu o anumită formă, în funcție de sarcină). 

La Fabrica de Ambalaje Paff vă oferim soluții ideale pentru a asigura o protecție optimă a marginilor și a colțurilor încărcăturilor pe care le pregătiți de expediere sau depozitare. Mai mult, vă vom acorda consultanță în alegerea celor mai bune soluții care să se potrivească situațiilor dumneavoastră specifice. Suntem experți în acest domeniu și dorim să ne asigurăm că veți utiliza produsele potrivite pentru aplicația dumneavoastră. 

Coltare și materiale reciclate

 Compania dumneavoastră a ales să acorde o atenție deosebită protecției mediului înconjurător? Felicitări! Avem soluții pentru dumneavoastră. Unele din produsele pe care le oferim au în componență materiale reciclate:

  • suporturi pentru pahare, fabricate din hârtie reciclată. Sunt utile pentru patru pahare. 
  • separatoare pentru sticle. Acestea sunt realizate tot din hârtie reciclată și sunt utile pentru așezarea sticlelor, pentru ca acestea să nu se ciocnească între ele și să nu se spargă. 
  • coltare carton fabricate din mai multe straturi de hârtie reciclată. Le veți recunoaște ușor pentru că au forma literei L și de aceea se potrivesc perfect la colțurile paletilor. Acestea vor asigura mărfurile foarte bine indiferent dacă încărcătura se va expedia sau va rămâne în depozit pentru o perioadă. Fabricăm și distribuim coltare carton cu dimensiunea de 35 x 35 x 1200 mm. Sunt perfecte pentru protejarea colțurilor, deoarece conferă o formă uniformă paletului și o stabilitate mai mare.

 

 Sună interesant? Verificați acum oferta noastră disponibilă pe site-ul Fabricii de ambalaje, iar apoi puteți face comandă direct online sau telefonic. Nu sunteți sigur ce soluție este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Sunați la 072.169.7233  •  074.466.7233  •  077.033.7233  și discutați acum cu unul dintre experții noștri în ambalaje și soluții optime de protecție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.