Etichete autocolante și personalizate

Dacă doriți să îmbunătățiți modul în care ambalați și expediați produsele pe care le comercializati cu siguranță la un moment dat veți simți nevoia de a eticheta cutiile.

Pentru a realiza etichete aveți nevoie de … o imprimantă speciala.

Și nu orice tip de imprimantă, ci una care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Asta pentru că o imprimantă de etichetare prea slăbuță poate deveni rapid o povară într-un centru de logistică. Ca să nu mai spunem că nu toate imprimantele sunt compatibile cu soft-urile de etichetare.

În acest articol ne propunem să discutăm mai mult despre imprimantele de etichete, astfel încât să cunoașteți mai bine ce soluții de etichetare să alegeți.

Alegeți tipul corect de imprimanta pentru etichete

Există trei tipuri de imprimante pentru etichete pe piață:

  1. inkjet-nu folosiți imprimantele cu jet de cerneală pentru a printa etichete pentru că cerneala se poate împrăștia și imaginile își vor pierde din vizibilitate. Conform experților, calitatea imprimării pentru expediere ar trebui să se vadă atunci când o etichetă poate fi citită și scanată timp de 2 ani. Ei bine, o imprimantă cu cerneală nu va face acest lucru.
  2. laser-sunt ok dar destul de scumpe. Pentru etichetare va trebui să cumpărați foi a4 preprintate la prețuri destul de piperate. În plus, va trebui să înlocuiți cartușele din când în când. Tonerele sunt costisitoare și dacă imprimați mai multe etichete, veți plăți mai mult pe consumabile.
  3. termice-sunt special concepute pentru imprimarea etichetelor. Acest tip de imprimanta nu necesită consumabile suplimentare. Nu folosesc cerneală sau tonere, ci funcționează pe bază de căldură. Această tehnică permite obtinera unor etichete ce vor rezista foarte bine în timp. În afară de imprimanta în sine, veți mai avea nevoie doar de role de etichete. Aceste imprimante sunt folosite și de către cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul curieratului internațional (DHL, UPS, Fedex).

Imprimantele termice directe sunt special concepute pentru a gestiona cât mai bine imprimarea etichetelor.

Alegeți cea mai bună imprimantă de etichetare

Trebuie să știți că există trei branduri care domină în mod clar piața imprimantelor de etichetare:

  • Zebra-sunt utilizate de profesioniști
  • Dymo-sunt folosite cu precădere de vânzătorii on-line mici
  • Brother-sunt cele mai accesibile ca preț.

Imprimantele Brother sunt printre cele mai apreciate de către vânzătorii și distribuitorii din mediul online. Sunt o opțiune convenabilă. Sunt excelente pentru o imprimare rapidă a etichetelor mici. Dacă vreți să printati câteva etichete în fiecare zi, alegeți o imprimanta Brother.

Fabrica de ambalaje vă oferă imprimantă pentru etichete Brother QL-570. Aceasta vă permite să creați rapid etichete rezistente și să mențineți o evidența mai bună a produselor etichetate și inventariate, pregătite pentru a fi expediate sau pentru a fi depozitate și identificate cu ușurință în depozit.

Expedierea și inventarierea produselor reprezintă puncte critice pentru majoritatea antreprenorilor. Colete blocate în vamă, întârzieri, greșeli, taxe suplimentare, colete neidentificate, produse de negasit… O modalitate excelentă de a limita aceste probleme este de a folosi în mod corespunzător o imprimantă de etichete. Aceste hârtii mici și lipicioase reprezintă o soluție cheie pentru o logistică mai bună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.