Furnizor ambalaje plastic si carton

Ambalaje plastic sau carton? Indiferent de ceea ce căutați la Paff.ro veți găsi soluții diverse de cea mai bună calitate. 

Ambalați cu atenție produsele pe care doriți să le transportați într-o altă locație și veți vedea că acestea vor ajunge în stare foarte bună la destinație. Fără probleme, fără defecțiuni și alte daune. Vă oferim o gamă mixtă de produse de ambalare pe care le puteți utiliza pentru a depozita și/sau livra o varietate de produse. Toate materialele de ambalare pe care le oferim sunt de foarte bună calitate și rezistente la transport. Indiferent de tipul produselor pe care doriți să le ambalați, veți găsi soluții optime la www.paff.ro. În plus, un avantaj important pentru clienții noștri este faptul că oferim transport gratuit pentru București și în alte localități, ținând cont de valoarea comenzilor (detalii aici). Puteți ridica direct de la sediul PAFF ambalaje plastic și carton. 

Ambalaje plastic si carton la prețuri avantajoase

Dacă doriți să expediați produsele pe care le comercializati este important să folosiți cutii de carton în mai multe straturi. Acestea sunt deosebit de solide și rezistente la transport, mai ales dacă vorbim despre produse voluminoase, mai grele sau mai fragile. Cutiile pe care le producem în fabrica de ambalaje Paff sunt de calitate superioară și sunt realizate din carton ondulat rigid. În funcție de cerințe, punem la dispoziția clienților noștri cutii într-un singur strat de carton sau cutii mai rigide, în două straturi. Când vom livra comanda dumneavoasra, veți observa că toate cutiile sunt plate pentru a economisi spațiu și pentru a fi mai ușor de depozitat.

În afară de cutii, vă oferim o multitudine de materiale și consumabile de ambalare. Dintre acestea se remarcă folia cu bule de aer. Aceasta este utilă pentru umplerea spațiilor goale din jurul obiectelor pe care intenționați să le expediați prin curier. Folia cu bule împiedică deteriorarea produselor în timpul transportului. Chiar dacă nu există prea mult spațiu gol în cutie, este indicat să folosiți materiale de umplutură cum ar fi folia cu bule mai ales dacă este vorba despre un obiect fragil.

Dacă livrați produsele pe care le comercializati și în alte localități, veți avea nevoie de o bandă adezivă de calitate pentru a lega bine coletul. Noi vă oferim o varietate de benzi adezive pentru asigurarea și protejarea produselor. Cea mai cunoscută bandă adezivă este cea pentru închiderea cutiilor. Aceasta poate fi transparentă sau maro și este suficient de lată încât să puteți închide cu ușurință pachetele.

La cerere, banda adezivă se poate personaliza cu un mesaj special de atenționare (Fragil, Nu trântiți), cu logo-ul firmei dumneavoastră sau numărul de telefon. Dumneavoastră ce ați prefera să fie scrie pe banda adezivă cu care închideți coletele ce pleacă spre clienții finali? Indiferent de tipul de bandă adezivă pentru care optați, un dispenser manual de aplicare vă poate scuti de pierderea timpului și a energiei.

Dacă vindeți produse alimentare, s-ar putea să fiți interesat de pungi de hârtie sau de plastic. Acestea pot fi sigilate și închise (pungi cu fermoar). Sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor dumneavoastră.

După cum se poate observa noi vă putem oferi o gamă completă de amabalaje plastic si din carton. Sigur veți găsi ceea ce căutați. Prețurile noastre sunt competitive, iar produsele de calitate superioară. Contactați-ne pentru orice întrebări și pentru ajutor în alegerea celor mai bune produse de ambalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.